Druga liga?

ZVEZDA JE TIM ZA SERIJU B! Italijanski novinar otpisao crveno-bele - ''Drugoligaška ekipa!''

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Neverovatne tvrdnje čoveka koji kaže da bi Zlatan lako rešio meč.

Izvor: MNPress

Crvena zvezda se u Beogradu pokazala kao tvrd orah za Milan. Zato čude potcenjivački tekstovi koji se ovih dana pojavljuju u italijanskim medijima, a tiču se srpskog šampiona.

U tekstu za milanpress.it, novinar Roberto Palmeiro crveno-bele opisuje kao ekipu koja bi se u Italiji takmičila u Seriji B. Da stvari budu još gore, poredi ih sa prosečnim timovima tog ranga!

On je u tekstu za lokalni sajt pisao o Zlatanu Ibrahimoviću, ali se dotakao i kvaliteta crveno-belih, koji ga baš i nisu oduševili u prvom meču ovih timova. Ili nije gledao tu utakmicu.

''Milan je na zabrinjavajućem putu, posle dva poraza u Seriji A i remija u Ligi Evrope protiv beogradske Crvene zvezde. A uz svo poštovanje prema Srbima, to je tim u rangu onih skromnijih u Seriji B'', napisao je novinar Roberto Palmeiro.

Isti čovek je ''objasnio'' Stefanu Pioliju da više nema prostora za eksperimente i da Zlatan Ibrahimović mora da igra od rpvog minuta.

''Mnogi pričaju o tome da je Zlatan šoumen. Poslednjih nedelja se više govori o tome nego kakav je on fudbaler. Klub je u teškoj situaciji i Ibrahimović mora da igra, da počne utakmicu'', konstatovao je novinar.

Meč Crvene zvezde i Milana daće jednog od učesnika osmine finala u Ligi Evrope. Meč se igra na San Siru od 21 čas, a rezultat prvog susreta je 2:2.