TO JE ON!

NEKAD JEDVA ČEKAMO DA RONALDO ODE IZ KUĆE: Georgina otkrila stvar koja je iritira kod Kristijana!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Veliki fanatik.

Izvor: Instagram/screenshot/georginagio, Instagram/Cristiano/Printscreen

Kristijano Ronaldo ima 36 godina, ali njegovo telo govori drugačije. Bez obzira na datum u krštenici, Ronaldo je i dalje jedan od najboljih fudbalera sveta, a to pre svega duguje svojoj fantastičnoj fizičkoj spremi - i ishrani.

CR7 se hrani zdravo, svaki obrok mu je detaljno isplaniran, a u više navrata je govorio koliko ga nerviraju nezdrave navike njegovog sina.

Posebno mu smeta kada ga vidi kako jede čips ili pomfrit, ne dozvoljava slatkiše ili gazirane sokove, pa nekada nije lako biti dete u domu Kristijana Ronalda. Ponekada ni devojka, pošto i Georgina Rodrigez ima momente kada želi nezdravu hranu!

"Kad njega nema, uzmemo neke stvari koje Ronaldo ne voli ili ih ne konzumira", otkrila je dugogodišnja devojka Portugalca i otkrila da nije ni on uvek idealan kako se priča.

Izvor: Instagram/georginagio

"Ponekad i Kristijano pojede picu ali samo jednom nedeljno. Nakon toga uradii puno trbušnjaka".

"Volim da ga iznenadim hranom koja mu se sviđa, ali kad njega nema, svi se možemo najesti. Ponekad jedva čekamo da ode", rekla je Georgina i nasmejala sve fanove Kristijana Ronalda koji su tako shvatili koliko je "težak tip" kada je ishrana u pitanju.

Ipak, da nije tako strog - pitanje je da li bi sa 36 godina bio jedan od najboljih fudbalera sveta.