DIGLA BURU!

TRANSRODNA ŽENA OTKRILA - SPAVALA SAM SA IGRAČIMA REAL MADRIDA: Najlepši fudbaler španske lige je prikriveni GEJ! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

I nastavlja da šokira fotografijama...

Izvor: Instagram/Amor Romeira

Amor Romeira je zvezda španskih tabloida, učesnica više rijaliti šou emisija, a posebno je ostala upamćena po tvrdnjama da je spavala sa mnogim fudbalerima.

Posebno se to odnosi na igrače Real Madrida, ali nikada nismo saznali poimence o kome se radi.

"Spavala sam sa mnogim fudbalerima, najviše ih je bilo iz Real Madrida. U jednoga sam se čak i zaljubila. On je veoma slavan fudbaler, a ja sam skrivana naš odnos od javnosti, tu sam informaciju podelila samo sa dvoje najbližih prijatelja", otkrila je Amor Romeira.

Nikada nije otkriveno ko je u pitanju, samo da se to desilo 2013. godine, dok je tvrdila i da je spavala sa neimenovanim igračem kog je nazvala "najlepšim igračem La Lige".

"On je prikriveni homosekusualac, samo to ne sme da kaže zbog homofobije u fudbalu", dodala je Amor i tako zaintrigirala javnost.

Amor je inače rođena kao muškarac, ali je promenila pol, a prvi put u medijima pojavila se 2007. godine kada je učestvovala u španskoj verziji "Velikog brata". Promenu pola otkrila je njena majka, a novom fotografijom sa njom ponovo je šokirala tamošnju javnost.

Ovako sada izgleda!