O ovome bruji Engleska

ŽENA ZVEZDE SITIJA SE PRODAJE NA P**NO SAJTU ZA 7 EVRA: Dobija kazne jer je previše seksi, sada se sveti mužu!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Rijad Marez je u neprilici zbog svoje supruge.

Izvor: Instagram/RitaMahray

Mančester siti juriša ka tituli u Premijer ligi, a Rijad Marez je u prethodnom periodu igrao manje zbog impresivne forme Fila Fodena i Rahima Sterlinga. 

Marez i van terena ima probleme, pošto je trenutno u svađi sa svojom suprugom Ritom Johal. 

Par se venčao 2015. godine, ali već neko vreme žive odvojeno. U tom periodu ona je počela da deli provokativne slike na instagramu, a kada je došla do 500.000 pratilaca rešila je da napravi jedan šokantan potez. 

Ona je pozvala sve svoje pratioce da za samo 7 evra mesečno počnu da je prate na "Onli Fansu", platformi koja je poznata po erotskom sadržaju i na kojoj su sada mnoge p*rno glumice. Na tom sajtu je svojim pratiocima obećala "ekskluzivan sadržaj" uz poruku:

"Dođite u Ritin svet, gde možete videti još više", napisala je ona.

Pre tog poziva imala je niz ispada, pa je tako zbog pravljenja žurke tokom pandemije uhapšena, što je prokomentarisala izjavom da je "uhapšena jer je previše seksi". 

Trenutno je u procesu razvoda od Rijada Mareza, koji je javno u vezi sa 22-godišnjom studentkinjom Tejlor Vord. Mediji u Engleskoj spekulišu da Rita možda i nije ozbiljna u nameri da otvori profil na "Onli fansu", te da je ovo sve predstava kako bi se osvetila mužu i naštetila njegovoj reputaciji.