JOŠ 3 DANA!

ZVEZDA IMA 2 PROBLEMA PRED DOLAZAK MILANA: Stanković razmišlja o rovitima i formaciji, moraće da rizikuje!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Nije sve idealno za "rosonere", ali nije ni za crveno-bele.

Izvor: MN Press

Ima Milan dosta svojih problema posle neočekivanog i šokantnog poraza od Specije i gubitka prvog mesta u Seriji A, ali ima imaju i crveno-beli.

Crvena zvezda u četvrtak igra važan meč Lige Evrope protiv "rosonera", a kadrovska slika u timu Dejana Stankovića nije idealna.

Zvezda će dočekati Milan na stadionu "Rajko Mitić" za samo tri dana (četvrtak u 18.55), a u stručnom štabu Beograđana imaju o čemu da razmišljaju. Posle teže povrede Veljka Nikolića, nekolicina prvotimaca nije u kontinuitetu treninga, prenosi "Sportski žurnal".

Sa meča protiv Radničkog u Nišu izostao je Nemanja Milunović, jer je osećao bolove u predelu lista. On ima veće šanse da se zaigra protiv Milana, kao i Dijego Falćineli, a njihovi problemi su da oni van ritma ulaze u taj susret.

Stanković i njegovi saradnici će tako morati da sa par rovitih igrača igraju protiv Milana, jer se ovakvi susreti ne propuštaju. Milunovićeva važnost za Zvezdu ogleda se i u tome što se očekuje da će crveno-beli nastupiti sa trojicom štopera, gde upravo on ima bitnu ulogu.

Sve ide ka tome da je Stanković blizu odluke da Zvezda zaigra u formaciji 3-4-2-1, pa će ostati nekoliko pitanja za trenera crveno-belih da odgovori.

Ukoliko Milunović bude spreman, pitanje je ko će na štopera uz njega i Miloša Degeneka, pošto na tu poziciju mogu i Radovan Pankov i Milan Rodić. Ako ne bude spreman, onda bi to bio ozbiljan problem za pripremu susreta.

Što se tiče Falćinelija, on je napadač kojem Stanković više veruje nego Milanu Pavkovu. Kako Filipo Falko nije 100% spreman, najveće su šanse da će roviti Falćineli biti prva uzdanica Zvezde.

To su rizici koji protiv Milana moraju da se prave!