Majstor je majstor!

RAKETA, PROJEKTIL, CRVENI ALARM: Lijepo je pogoditi IZ SLOBODNJAKA!

Autor Jovana Raičević

Stevan Jovetić u derbiju protiv Marseja postigao svoj drugi gol u sezoni, a kapiten naše reprezentacije je nakon udarca od 104 km/h pokupio sve naslovne strane.

Majstor je majstor - čak i kada ne igra mnogo!

Svaki put kada Stevan Jovetić istrči na teren “Lui II” stadiona ili bilo kojeg drugog u Francuskoj, sa njim dolazi i sve ono lijepo što fudbal nosi. Posljednja magija stigla je iz slobodnog udarca - i to kakvog. Projektila od 104 km/h koji i dva dana nakon utakmice uljepšava TV špice širom planete.

Monako je u derbiju juga Francuske sredio Marsej (3:1), a tačku na veliku pobjedu “kneževa” stavio je naš majstor udarcem iz slobodnog udarca kojim je “pocijepao mrežu” Stiva Mandande.

“Kakva raketa”, napisao je Monako na svom Tviter profilu.

“Projektil čiste klase”, dodao je britanski BT sport.

A šta je na sjajan pogodak, svoj drugi ove sezone, rekao crnogorski “broj 10”.

“Bili su posljednji minuti utakmice i odlučio sam da šutiram jako. Dugo nijesam pogodio iz slobodnog udarca, tako da sam veoma zadovoljan zbog svog pogotka, kao i zbog ekipe I naše pobjede”, istakao je Jovetić za TV “Canal+” nakon utakmice.

A kapiten Crne Gore našao se i na naslovnici čuvenog L’Ekipa, gdje slavi pored razočaranog Dimitrija Pajea. Naslov “Crveni alarm” jasno govori da se Monako dobrim igrama vratio u šampionske priče u francuskoj Ligi 1.