Pošteno!

HRVAT KOJI JE HVALIO ĐOKOVIĆA OTKRIO KOJU VAKCINU ŽELI: Ako moram da biram - rusku!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Štoper Zenita bi, ukoliko morao da bira, verovao u rusku medicinu.

Mohamed Salah i Dejan Lovren
Izvor: MN Press

Kada su mnogobrojni navijači i sportsiti sa raznih krajeva sveta bili protiv Novaka Đokovića, podršku mu je pružio poznati hrvatski fudbaler Nekadašnji igrač Liverpula Dejan Lovren često je branio stavove najboljeg tenisera na svetu.

Sada je Lovren otkrio i kakvo je njegovo mišljenje o vakcinaciji, odnosno da li bi pristao da primi vakcinu.

Iako su ga ranije proglašavali za ''anti-vaksera'', štoper iz Hrvatske tvrdi da se on samo bori kako bi svi imali pravo na izbor!

''Nikad nisam rekao da ne postoji izbor, pričao sam samo o slobodi izbora. Trebalo bi da svako ima pravo da bira. Kada pročitam da ljudi koji nisu vakcinisani neće moći da nađu posao, zapitam se da li je to u skladu sa ljudskim pravima. Ne mislim da su vakcine opasne, ali niko ne može da me natera da ih primim'', rekao je Dejan Lovren.

Čovek koji je nedavno podržao Novaka Đokovića koji se nalazi u australijskom karantinu, sada je otkrio i da je zainteresovan za vakcinisanje, ali samo u jednom slučaju.

''Ukoliko bih morao da biram, izabrao ih vakcinu koju je proizvela Rusija. Mislim da je Rusija često pogrešno predstavljena na Zapadu, na način koji nije fer'', rekao je hrvatski fudbaler.

Dejan Lovren trenutno igra u Rusiji, gde nosi dres Zenita iz Sankt Peterburga. Tokom prethodnog dela karijere igrao je i na zapadu Evrope, pa ima različita životna iskustva.

Tagovi