Nastao haos

ZBOG SE*SA SA MALOTETNICOM BACALI MU BOMBE NA KUĆU: Mrzi ga cela država, a sada će napasti titulu!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Neverovatna priča iz Izraela, gde se najomraženiji lik tamošnjeg fudbala vratio iz inostranstva.

Izvor: Profimedia/CNC/Pavel Mazáč

Prethodnih dana je pregovarao, a u toku tih pregovora njegovu porodičnu kuću, tamo gde mu žive roditelji, zasipale su dimne bombe. Navijači Makabija iz Haife ga nisu želeli u timu pa su dimnim bombama i grafitima pokazivali revolt prema najnovijem pojačanju svog kluba.

Nekadašnji fudbaler Makabija iz Tel Aviva, a pre toga i Hapoel Rišona i Beitara, Omer Acili nije omiljena ličnost u Izraelu. Zapravo, nekadašnjeg reprezentativca mrzi cela država.

Reč je o čoveku koji je ne tako davno bio u centru seks skandala, kada se zajedno sa jednim saigračem našao u provodu sa maloletnim devojkama. Iako se pretpostavljalo da devojke imaju 18 godina, one su bile tri godine mlađe, zbog čega je Aciliju pretilo pet godina zatvora.

Na kraju su optužbe odbačene jer su devojke tvrdile da su punoletne, ali je Acili pobegao iz Izraela. On je prvo bio suspendovan u timu iz Tel Aviva, a zatim je i raskinuo ugovor kako bi se preselio na Kipar. Sada se vraća u izraelski fudbal, gde nije dobrodošao.

Dimne bombe koje nisu aktivirane ispred porodične kuće pronašla je majka fudbalera, dok su na ogradi bili ispisani grafiti ''Budi što dalje od Haife'' i ''Acili je pedofil''. 

Omer Acili je potpisao za Makabi iz Haife, trenutnog lidera prvenstva u Izraelu. Ovaj tim je u prvih 15 kola sakupio 35 bodova, čak osam više od imenjaka iz Tel Aviva, koji je najveći konkurent za naslov šampiona.

Tagovi