Fudbal

ONE UŽIVAJU U ONOME ŠTO RADE I SIJAJU BEZ TRUNKE ŠMINKE! (FOTO)

Autor Nikoleta Vukčević

Fudbal se uvijek vezuje za muškarce i većina ga smatra muškim sportom. Ali u svijetu u kojem je ženski fudbal jednako prihvaćen, postoje sjajne fudbalerke a mi vam predstavljamo neke od njih.

Izvor: MONDO/Printscreen/Instagram

Portal WTFOOT koji često objavljuje TOP liste iz svijeta sporta nedavno je objavio TOP 25 listu lijepih fudbalerki, koju smo mi sveli na TOP 10.

Djevojke koje ćete vidjeti u nastavku teksta su profesionalne fudbalerke, čije smo pofile našli na instagramu i namjerno odabrali fotografije sa terena, kako bi vidjeli koliko su bez šminke prelijepe i uživaju u onome što rade!

UŽIVAJTE:

1. Aleksia Putelas je rođena 1994. godine u Španiji i igra za Barselonu.

2.Kristin Pres, američka fudbalerka je rođena 1988. godine i trenutno igra u Utah Royals FC, a takođe je dio fudbalske reprezentacije Ujedinjenih nacija. 

3. Daniel Van de Donk, rođena je 1991. godine u Holandiji i trenutno igra u Arsenalu i holandskoj reprezentaciji. 

4. Malori Pug je mlada američka fudbalerka rođena 1998. godine i trenutno igra Chicago Red Stars I reprezentaciji Sjedinjenih Država.

5.Laura Bulo je penzionisana fudbalerka rođena 1984. godine, igrala je u Paris Saint-Germain I bila reprezentativka Francuske. Iako je napuštila teren, nije otišla iz fudbala, njeno lijepo lice sada ljubitelji fudbala gledaju u fudbalskim emisijama na sportskim kanalima. 

6.Sofija Huerta je američka profesionalna fudbalerka koja igra za OL Reign u Nacionalnoj fudbalskoj ligi za žene, rođena je 1994. godine.

7.Džeki Grojnen je holandska fudbalerka i bivša džudistkinja koja igra na poziciji veznog za Manchester United i holandsku žensku fudbalsku reprezentaciju, a rođena je 1994. godine.

8. Morgan Rid je rođena 1995. godine u Americi, trenutno igra u North Carolina Courage.

9.Abigal Lin Dalkemper je rođena 1993. godine, u Americi, trenutno je reprezentativka Sjedinjenih Država i fudbalerka Manchester City-a.

10.Žordin Hutema je kanadska profesionalna fudbalerka rođena 2001. godine, i trenutno igra za Paris Saint-Germain.

 Dakle, kako vam se ove lijepe i uspješne dame uklapaju u ulozi fudbalerki? Ukoliko ste imali predrasude, nadamo se da ste ih razbili!

Tagovi