ZNAO JE!

"AKO IGRAM 15 MINUTA, DAĆU JEDAN...": Jović "pecnuo" Zidana i otkrio kome posvećuje golove!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Lepo je ponovo videti ga raspoloženog.

Izvor: Profimedia

Luka Jović je s dva gola na drugom debiju u Frankfurtu pokazao još jednom da je Real Madrid žestoko pogrešio što mu nije dao veću šansu, a osmeh na licu koji nismo videli praktično godinu i po dana - sve govori!

Ponovo je srpski napadač povratio samopouzdanje koje mu je manjkalo u dresu "kraljevskog kluba", pa je i pre utakmice sa Šalkeom najavljivao da će zatresti mrežu.

Tako je njegov saigrač Đibril Sou prepričao razgovor uoči meča...

"Pitao sam Luku pre meča 'koliko golova ćeš da daš'. Odgovorio je 'ako budem igrao 15 minuta, daću jedan'. Na to sam samo konstatovao 'znači ako budeš igrao pola sata, daćeš dva'. I to je čovek i uradio!", kazao je Đibril Sou nahvalivši Luku Jovića.

Možda je to ujedno bila poruka i za Zinedina Zidana koji je retko kada Srbinu davao i 15 minuta da se dokaže, ali to nismo čuli direktno od Luke Jovića koji se oglasio na Instagramu.

"Neverovatan je osećaj. Pobeda, dva gola, nisam mogao da zamislim lepši povratak. Nadam se da je ovo samo početak i da najbolje tek dolazi. Hvala svima na podršci. Svoj prvi gol posvećujem velikom profesionalcu, pravom lideru i iskrenom prijatelju. Imao sam čast da delim teren i svlačionicu sa Davidom Abrahamom. Drugi gol je posvećen velikom navijaču Ajntrahta koji je nedavno preminuo i ostavio divnu ženu i troje dece. Počivaj u miru!", napisao je Jović.

Inače, kapitenu tima Davidu Abrahamu ovo je bio i poslednji meč u karijeri, a Luka Jović se pobrinuo da ode u penziju, i to u rodnu Argentinu, uz osmeh na licu.

Tagovi