Pravo na krov!

EMOTIVNO SE OPROSTIO OD ZVEZDE, PA NAŠAO NOVI KLUB: Već u martu će na megdan crveno-belima!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Vraća se u klub u kome je već igrao.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je u prelaznom roku napravila dosta promena u igračkom kadru. 

Osim pojačanja bilo je i odlazaka iz kluba, a jedan od prvih koji je napustio "Marakanu" bio je Stefan Hajdin. 

Njemu je to bio treći odlazak iz Crvene zvezde, a on se posle isteka ugovora emotivno oprostio od crveno-belog dresa. Nije dugo tražio novi angažman, pošto se vratio u redove Voždovca. 

On je već bio član ekipe koja igra "na krovu" u sezoni 2019/20 kada je bio na pozajmici. Ovaj transfer znači da će se Hajdin vrlo brzo sresti sa svojim dojučerašnjim saigračima, pošto Voždovac dočekuje Crvenu zvezdu 14. marta.

"Čast mi je što sam se vratio kući! Voždovac je zaista jedan poseban klub i srećan sam što ponovo imam priliku da radim sa svim ovim sjajnim ljudima od igrača i stručnog štaba, do ekonomata i uprave. Sada sam zreliji i bogatiji za još jedno iskustvo, tako da sam siguran da mogu još više da pružim Voždovcu", rekao je Hajdin.

Uz njega Voždovac je vratio i nekadašnjeg kapitena tima Stefana Purtića koji je posle perioda provedenog u Inđiji opet među "zmajevima". 

"Jako sam srećan što sam se vratio u klub u kome sam odrastao i koji me je afirmisao kao igrača! Daću sve od sebe da opravdam očekivanja stručnog štaba na čeku sa trenerom Damjanovićem. Saigrače dobro poznajem, kao i sve ljude u klubu i verujem da ćemo zajedničkim snagama ispuniti zacrtane ciljeve koji su pred nama", zaključio je Purtić.