Stigao!

"REAL MADRID ZNA DA JE LUKA U DOBRIM RUKAMA": Jović predstavljen u Frankfurtu, Bobić najavio povratak u Real?

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Kroz oluju, snegove i probleme - Luka Jović se vratio u Ajntraht.

Izvor: Profimedia

Slavlje u Franfurtu - stigao je Luka Jović! 

Iz kluba je sada i zvanično potvrđeno da je stigao na pozajmicu iz Real Madrida do kraja sezone, a on će opet zadužiti "devetku" u Nemačkoj. 

Ovo je povratak Jovića u klub gde je na 75 mečeva dao 36 golova, te u klub sa kojim je osvojio jedan kup Nemačke. Sa Ajntrahtom je Jović stigao i do polufinala Lige Evrope, a sada se vraća iz Reala da potvrdi klasu, daje golove i vrati se u formu. 

Sportski direktor kluba Fredi Bobić nije krio oduševljenje ovim transferom. On je naglasio da veruje da će se Jović vratiti u formu u svom bivšem klubu. 

"Luki nije bilo lako u Madridu u poslednje vreme, bitno je da se vrati na pravi način. Njegova velika želja je bila da se vrati u Frankfurt. Iskoristiće sledećih nekoliko meseci da ponovo postane onaj stari u poznatom okruženju- Real Madrid zna da je on u dobrim rukama i da će se ovde razviti", rekao je Bobić.

Nekadašnji napadač reprezentacije Nemačke ni u jednom trenutku nije spominjao mogućnost povratka srpskog napadača u Frankfurt za stalno. Očigledno je da je plan Reala da Srbin podigne formu, pa da ga potom vrate u tim.