Fudbal

RUDAR SE BUDI, ŠARIĆ SE VRATIO, ALI NEMA VELIKIH ULAGANJA: “Plan je da pravimo igrače”

Autor Adela Mulić

Rudar je jesenju polusezonu završio na osmom mjestu koje vodi u baraž za opstanak u eliti, ali od posljednjeg mjesta je udaljen velikih 10 bodova, dok je od Evrope daleko samo pet.

Izvor: MONDO

Duško Šarić je bio alfa i omega pljevaljskog Rudara u najtrofejnijim danima tog kluba, ljetos se njegov povratak spominjao tiho, ali sada je odjeknula bomba:


Šarić se vratio!


Međutim, Rudar neće trošiti velike svote novca i dovoditi provjerene igrače kao u prvom Šarićevom mandatu, već će se okrenuti proizvodnji fudbalera.


“Tačno je da sam se vratio. Rudar je nešto bez čega ne mogu da živim i osjećao sam obavezu da se vratim”, istakao je Šarić za PV portal, koji je dodao.


“Moji saradnici i ja nećemo imati platu. Normalno je da ću ja, tačnije firma koju vodim, ulagati u klub, ali to će zavisiti od zarade i uspješnosti obavljanja poslova”.


Rudar je jesenju polusezonu završio na osmom mjestu koje vodi u baraž za opstanak u eliti. Međutim, od posljednjeg mjesta je udaljen velikih 10 bodova, dok je od Evrope daleko samo pet. A da će se “rudari” okrenuti mladim igračima i pravljenju istih govore dva pojačanja - mladi i talentovani golman Lazar Baltić i defanzivac Nikola Vukotić su stigli na pozajmicu iz Budućnosti, dok je nešto iskusniji Hrvoje Rizvanović stigao iz Zete.


“Prioritet je opstanak i tu nema priče, ako se kojim slučajem ukaže prilika za nešto više pokušaćemo da je iskoristimo. Osnovni cilj je da pravimo igrače”, zaključio je Šarić.