potpisano!

PARTIZAN I ZVANIČNO IMA DESNOG BEKA: Ugovor je potpisan, Živković se vratio kući, odabrao broj

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Veruje da je sada bolji igrač nego u prvom mandatu

Izvor: FK Partizan

Partizan i Marko Živković ranije su završili posao, defanzivac se iz Voždovca vratio u svoj klub, a danas je igrač i zvanično promovisan, a ugovor potpisan.

Živković igra prvenstveno desnog beka, ima 26 godina, a ugovor je potpisao na dve i po godine. Partizan je za njega platio minimalno obeštećenje, jer je ugovor sa Voždovcem imao do juna.

Živković je zadužio dres sa brojem 17. On je u Partizanu stasao, prošao omladinski pogon, ali je u seniorskoj konkurenciji igrao u Vojvodini, Dunajskoj Stredi, Suduvi, Radničkom…

Živković navodi i da veruje da je sada bolji igrač nego u svom prvom mandatu u Humskoj.

"Mislim da sam dosta bolji i zbog godina. Iskusniji sam, dosta sam napredovao i dosta toga sam prošao od odlaska iz Partizana. Desilo se to da je došao Vulićević iz Vojvodine koji je tada bio najbolji desni bek u Srbiji. Meni je trebala veća minutaža i zato sam otišao iz kluba", kazao je on na početku priprema.

Živković je ove sezone u dresu Voždovca upisao dva gola i tri asistencije, a na pitanje kakvim učinkom bi bio zadovoljan u timu Partizana, desni bek ambiciozno odgovara.

"Neka bude pet golova i sedam asistencija", zaključio je Marko Živković.