HIT!

AFERA "KO VAS ŠIŠA" DIGLA NEMAČKU NA NOGE: Frizerski saloni zatvoreni, a fudbaleri sređeni!

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Pitaju se kako je moguće...

Aksel Vitsel i Patrik Ovomojela.
Izvor: Instagram/axelwitsel28/Screenshot

Nije nikakva tajna da fudbaleri obožavaju da se doteraju. Skupa i firmirana odeća, atraktivna obuća, nakit i naravno "sveža" frizura.

Poslednja stavka za neke je i najvažnija, pa se mnogi pitaju kako to izgleda u vreme pandemije kada su saloni zatvoreni? Ako niste primetili razliku u frizurama fudbalera - to je zato što je nema, pošto očigledno frizeri dolaze kod njih.

Nemački frizeri protestovali su zbog toga što nemački fudbaleri izgledaju "sveže podšišani" usred zabrane rada.

Tako je Nacionalno udruženje frizera i brica objavilo otvoreno pismo predsedniku FS Nemačke u kome se pitaju kako su igrači sređeni, ako su frizerski saloni zatvoreni od 16. decembra. Na snazi su stroge mere, pa tako "običan svet" mora da se samostalno doteruje ili bude "čupav".

Iz pomenutog udruženja smatraju da su fudbalere šišali profesionalni frizeri sa vrhunskom opremom, pa se pitaju kako oni mogu da rade, a ostali sede kod kuće.

"Raste bes prema ošišanim fudbalerima, a kao posledica toga nas zovu klijenti i pokušavaju da ubede frizere da rade na crno i krše propise, na primer sa kućnim posetama", zaključuju nemački frizeri.