UPALILI MOTORE!

ZVEZDA POČELA PRIPREME SA 31 IGRAČEM: Četiri pojačanja, napadač manje!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Samo dva treninga u Beogradu, pa selidba...

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je "upalila" motore za drugi deo sezone!

Lider srpskog šampionata i učesnik nokaut faze Lige Evrope zvanično se okupio u nedelju i odradio prvi trening pod komandom Dejana Stankovića. Fudbalerima su se obratili generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski diretkor Mitar Mrkela i poželeli im sreću u nastavku sezone.

Stanković je na spisak uvrstio 31 fudbalera. Na njemu su novajlije Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić, odnosno pojačanja iz Grafičara (Odada i Stanković).

Od igrača koji su igrali prošle polusezone nema Stefana Hajdina i Ričmonda Boaćija kojima su istekli ugovori, dok su na spisak uvršteni i Aleksandar Katai, koji i dalje ne može da trenira, odnosno Seku Sanogo koji čeka dozvolu Al-Itihada.

Zvezda se neće dugo zadržavati u Beogradu i već u ponedeljak putuje na Kipar.

Prvi deo priprema će trajati sedam dana, odnosno do 18. januara, a zatim sledi povratak u Beograd. Crveno-beli će u tom periodu odigrati i jednu prijateljsku utakmicu, ali ime protivnika za sada nije poznato.

Na prvom spisku Dejana Stankovića su sledeći fudbaleri:

GOLMANI: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević i Marko Ćopić.

ODBRANA: Marko Gobeljić, Milan Gajić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Strahinja Eraković.

VEZNI RED: Njegoš Petrović, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Ričard Odada, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Mirko Ivanić, Željko Gavrić, Andrija Radulović, Aleksa Vukanović, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Srđan Spiridonović, Veljko Simić, Nikola Krstović, Aksel Bakajoko.

NAPAD: Milan Pavkov, Dijego Falćineli i Marko Lazetić.

Utakmice na pripremama:

  • Crvena zvezda - Slask, 22. januar
  • Crvena zveda - Ufa, 25. januar
  • Crvena zvezda - Maribor, 28. januar
  • Crvena zveda - Šahtjor, 31. januar