Ne propuštaju priliku da ga kritikuju

ŠPANCI ŠALJU JOVIĆA NA ZVEZDU: Povreda mu nije promenila planove, završio je sa Real Madridom!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Peh za pehom za srpskog napadača.

Izvor: YouTube/beIN SPORTS USA/printscreen

Luka Jović zaista nema sreće u Real Madridu.

Sada se opet povredio, a španski mediji nisu propustili priluku da napomenu da je srpski napadač postao treća opcija u napadu "kraljevskog kluba". 

Navodi se da mu se traži novi klub, u tekstu koji mu je posvetila "Marka" ističe se da će mu minuti na terenu još više biti redukovani. 

"Iako nije bio na dobrom glasu kod Zidana Mariano je sada ispred Srbina, koji je postao rezerva iako je u leto 2019. godine stigao kao zvezda", navodi se u teksut. 

Jović je igrao na pet mečeva i skupio 208 minuta ove sezone bez učinka. Nije imao gol ni asistenciju, a poslednji put je na terenu bio osmog novembra kada je tim doživeo težak poraz od Valensije. Sada pred meč sa Osasunom je ispao iz kombinacije zbog povrede, ali po navodima "Marke", to uopšte ne utiče na Jovićeve planove. 

"Povreda ne menja ni napadačeve ni Zidanove planove. Njegov cilj je da u narednim nedeljama nađe tim koji će mu dati minute koje ne dobija u Real Mdridu. U prethodnim nedeljama je razgovarao sa njegovim bivšim timom u Bundesligi i Milanom", navodi se u tekstu. 

Ako se obistine navodi "Marke", Luka Jović bi uskoro mogao da se vrati na "Marakanu", ali kao protivnik crveno-belih u Ligi Evrope. Mnogi smatraju da mu je transfer neophodan, a Milan se već u slučaju Tea Ernandeza pokazao kao odlično rešenje za mladog igrača koji se ne snađe u Realu. 

Tagovi