Pred transferom karijere

"NOVI KOLAROV" SLEDEĆE NEDELJE STIŽE U LACIO: Lacio ponudio 2 miliona evra za mladog reprezentativca Srbije!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Levi bek je na ceni u Italiji.

Izvor: MN Press

Srbi blistaju u Seriji A ovih dana! 

Dušan Vlahović postiže golove kao na traci, Vladimir Golemić je u formi života, a srpska kolonija na "čizmi" bi od četvrtka mogla da bude veća za jednog fudbalera! 

U pitanju je mladi reprezentativac Srbije Dimitrije Kamenović koji je na pragu transfera u Lacio. Levi bek Čukaričkog je viđen kao "novi Kolarov" u Rimu i posle samo sezone i po u Superligi mogao bi da pređe u Seriju A. 

On je ove jeseni na 17 utakmica za "brđane" uspeo da upiše jedan gol i dve asistencije, a rimski klub se interesovao za njega još na kraju prošle sezone. Od tada mu je porasla cena, pa sada Lacio nudi dva miliona evra za ovog 20-godišnjeg defanzivca. 

Čukarički želi da uzme milion evra više, ali kako navodi "Korijere delo sport" dva tima su blizu dogovora i Kamenović bi vrlo brzo trebalo da se priključi "nebesko-plavima". 

Nije Kamenović jedini fudbaler Čukaričkog za koga postoje ponude, pošto bi Srbiju trebalo da napusti i Vinsent Eze. Došao je pre pola godine iz Vojvodine, a sada ga želi beloruski Šahtjor iz Soligorska. Za njegove usluge su spremni da plate 300.000 evra, tako da će "brđani" prilično popuniti kasu. 

Tagovi