Opet, opet, opet...

JOVIĆ JE OPET POVREĐEN: Nema kraja Lukinim mukama u Realu!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Srpski fudbaler nije igrao više od dva meseca.

Izvor: MN Press

Ako neko nema sreće... Luka Jović je ponovo povređen, mora na pauzu i neće biti u konkurenciji za tim Real Madrida na sutrašnjem meču.

Zinedin Zidan mu u poslednje vreme uopšte ne daje šansu, a sada je situacija još lošija jer Jović utakmicu propušta zbog problema sa mišićem.

Kako prenosi Mundo Deportivo, srpski fudbaler je bio u planu za susret protiv Osasune u Pamploni, ali je u poslednjem trenutku ispao iz konkurencije zbog problema sa mišićem.

Real će tako na ovo gostovanje otići sa igračem manje, ali je pitanje i da li će susret odigrati zbog oluje koja je pogodila Španiju.

Srpski fudbaler je poslednji meč odigrao prvih dana novembra, a od tada je nastupao samo za reprezentaciju Srbije. Bio je strelac u dresu nacionalnog tima, ali su pauza zbog korone i nove povrede uskratili još jednu šansu da se dokaže u Madridu.

Prethodnih nedelja se pričalo o odlasku mladog napadača iz Madrida, a kao potencijalne destinacije su se pominjali Milan, Vulverhempton i Ajntraht, dok je Zidan sve te priče demantovao. francuski trener je istakao da računa na sve fudbalere koje ima u klubu i da ne očekuje odlaske.

Tagovi