Fudbal

Red Bul daje Hakšabanoviću krila

Autor Gordana Bojanić

Lajpcig, Salcburg i Njujork su u vlasništvu svjetskog giganta koji proizvodi čuveni energetski napitak, a naš reprezentativac bi mogao da se priključi jednom od ta tri kluba

Izvor: MN Press

Parma, Dinamo Zagreb, Kaljari... Međutim, tu nije kraj - sve je više klubova koji žele crnogorskog fudbalskog reprezentativca Seada Hakšabanovića.
Krilni napadač Norčepinga je jedan od najboljih fudbalera u Švedskoj, po mnogima je prevazišao tamošnju ligu, a to smatra i naš 21-godišnji ofanzivac koji je u decembru saopštio čelnicima da želi da ode u jaču sredinu.
Norčeping može odmah da proda Hakšabanovića, a švedski mediji javljaju da je na stolu ponuda jednog od klubova iz Red Bul grupacije. Tako bi Red Bul mogao da pruži krila krilnom igraču da promijeni sredinu.
Nije teško zaključiti o kome se radi - Lajpcig, Salcburg i Njujork su u vlasništvu svjetskog giganta koji proizvodi čuveni energetski napitak.
“Expressen” javlja da je Norčeping spreman da pregovara o transferu, kao i da svog fudbalera neće pustiti ispod sedam miliona eura na ime obeštećenja.
Potencijal Hakšabanovića svojevremeno je prepoznao Vest Hem, koji ga je potom proslijedio Malagi na pozajmicu, da bi nakon igranja u Španiji završio u Norčepingu za 2,5 miliona eura.
Brzonogi ofanzivac za švedski tim nastupa od januara prošle godine, a u međuvremenu je na 65 nastupa dao 16 golova i upisao 20 asistencija. Dres crnogorske A selekcije nosio je 14 puta, a jednom se upisao u listu strijelaca.