SLABO

RONALDO, NISI SE VIDEO PROTIV MILANA: Legendarni trener isprozivao Kristijana za NAJGORI meč u Juventusu!

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Da li je u pravu?

Izvor: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Juventus je morao da pobedi kako bi ostao u trci za titulu i - pobedio je!

"Stara dama" je prva koja je ove sezone u Seriji A nanela poraz Milanu (3:1), odigravši možda i najbolju partiju od kada je na klupu seo Andrea Pirlo. Zasijali su igrači iz "drugog plana", pre svih Kijeza, Dibala i Mekeni, dok je potpuno nevidiljiv bio Kristijano Ronaldo.

To je primetio i legendarni italijanski trener Fabio Kapelo, koji je sedeo na klupama oba kluba, pa ga je u analizi utakmice "isprozivao", što mu nije prvi put.

"Utakmicu je dobio Kijeza. Dao je dva gola, pogodio stativu i napravio razliku. Kristijano Ronaldo? Juve je dobio praktično bez njega...", kazao je Kapelo koji od ranije nije veliki fan Portugalca, posebno od kada je u Juventusu.

stiče da Ronaldo nije blizu starog nivoa i da "godinama nikoga nije predriblao", pa se to još jednom pokazalo protiv Milana koji se odlično branio protiv njega.

"Ovo je jedna od njegovih najgorih utakmica od kada je u Juvetusu", dodao je Kapelo.

"Juventus ima lepo balansiran tim, a nekada promene naprave razliku. Milan s druge strane nije imao prave izmene, imaju znatno manji tim...", analizirao je utakmicu legendarni stručnjak, nakon koje je su "rosoneri" ipak ostali lideri Serije A.