Srećno

UDAJE SE NAJBOLJA FUDBALERKA SVIH VREMENA - ZA KOLEGINICU! Igraju u istom timu i godinama su u ljubavi!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Rešile su da naprave zajednički korak napred.

Izvor: Instagram/tonideion/printscreen

Brazilska fudbalerka Marta ulazi u bračne vode! Kao što je to često slučaj u ženskom fudbalu, njena partnerka joj je i saigračica iz istog tima, američkog Orlando Prajda!

Da, Marta i Toni Prisli su rešile da ''okrenu novi list'' i ispišu novu stranicu zajedničkog života.

''Ovo je novo poglavlje u priči koju zajedno pišemo'', napisala je Marta pored fotografija koje je na Instagramu okačila, a na kojima je sa partnerkom.

Brazilka Marta Vieira da Silva i Toni Dion Prisli su već nekoliko godina saigračice u američkom Orlando Prajdu, a najbolja fudbalerka svih vremena je promenila veliki broj timova u Južnoj Americi, Severnoj Americi i Evropi.

Marta je šest puta proglašena za najbolju fudbalerku sveta, pet puta je u istom izboru bila drugoplasirana, a još dva puta je završila na trećem mestu liste. Što se tiče tih priznanja, ubedljivo je najbolja fudbalerka u istoriji.

Tokom profesionalne karijere koja je na izmaku, Marta je igrala finale Svetskog prvenstva, osvojila dve Olimpijske medalje, kao i mnogobrojne trofeje na klupskom nivou. Ona je rekorderka po broju golova postignutih na Mundijalima.

Tagovi