Leu nije lako ovih dana

MESIJEVA KOŠMARNA 2020. GODINA: Kristijano i Levandovski ga "izbacili" iz tima sezone!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Ovo je malo ko očekivao.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Jako teška godina je iza Lionela Mesija.

Barselona je izgubila šampionsku trku u Španiji u prošloj sezoni, a sada je tek peta u Primeri, dok su u Ligi šampiona pretrpeli jedan od najtežih poraza u istoriji kluba. 

Bajern ih je dobio 8:2, a posle svega toga odnosi između Argentinca i njegovog kluba su se pokvarili i sada se on bliži isteku ugovora. Pitanje je hoće li ga produžiti, a poslednje izdanje L'Ekipovog najboljeg tima sezone neće popraviti raspoloženje Argentinca. 

On je izostavljen sa spiska 11 najboljih fudbalera u 2020. godini! Ne samo da nije najbolji fudbaler sveta, već nije zaslužio ni mesto u najboljem timu! 

Mesijev najveći rival Kristijano Ronaldo je naravno u timu, a društvo u napadu mu pravi Robert Levandovski, po mnogima najbolji fudbaler sveta u 2020. godini. 

Iako je Mesi postigao 31 gol prošle sezone, to mu nije pomoglo da uđe u ovaj tim. Na golu je Manuel Nojer, a u formaciji 4-4-2 odbranu čine Alfonso Dejvis na levom beku, Trent Aleksander Arnold na desnom, kao i Serhio Ramos i Virdžil Van Dajk kao štoperi. 

U centru veznog reda su se našli Jozua Kimih i Tijago Alkantara, dok su po krilima postavljeni Nejmar i Kevin De Brujne. 

Dočekali smo da ni Kristijano ni Mesi ne budu najbolji fudbaleri na svetu, kao i da Mesi ne bude u prvih 11 na svetu. Da li počinje nova fudbalska era? 

Tagovi