Fudbal

HOĆEMO LI KONAČNO LUKU VIDETI NA TERENU: Na Zidanovom je spisku, zdrav je, u formi je - da li je vreme za minute?

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Real objavio spisak za sutra, Jović je spreman i zdrav

LUKA JOVIC fudbaler reprezentacije Srbije na utakmici kvalifikacija za UEFA Evropsko prvenstvo 2020 godine protiv Litvanije na stadionu Rajka Mitica, Beograd 10.06.2019. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, Litvanija, UEFA Evropsko prvenstvo, EURO 2020
Izvor: MN Press

Novi razlozi za zadovoljstvo u Real Madridu – posle pet vezanih pobeda u Primeri, sada stižu informacije da je skoro kompletan tim zdrav i u konkurenciji za sutrašnji meč sa Elćeom.

Iako je za svet fudbala verovatno važnije da će Eden Azar dobiti minute, nama je svakako interesantnije da je Luka Jović na spisku i da se možemo nadati da će ponovo zaigrati.

On je imao velikih problema prošle i ove sezone: mala minutaža, neefikasnost, povrede, koronavirus, pa i problemi sa zakonom u Srbiji. Nedavno je ponovo bio povređen, ali je već neko vreme u punom trenažnom procesu.

Na prošle dve utakmice je bio na klupi, ali se nadamo da ćemo ga sutra videti na terenu.

Što se tiče Reala, jedino je Rodrigo Goes van konkurencije, u timu nema pozitivnih rezultata na kovid-19 posle kratke pauze za Božić.

Najveća dilema Zinedina Zidana jeste ko će zameniti Rodriga, ali tu postoji mnog opcija: Azar, Marko Asensio, Vinisijus Žunior i Lukas Vaskes su na raspolaganju Francuzu.

Oko Azara i dalje postoji oprez, ali je Asensiova partija protiv Granade u prošloj utakmici ohrabrila sve u klubu.

"Azar će biti sa nama sutra i plan je da dobije neke minute", rekao je Zidan.