Ne vodi računa

KRISTIJANOV SIN UOPŠTE NE SLUŠA OCA: Mogao bi da bude veliki fudbaler, ali pravi ogromnu grešku!

Autor Dušan Ninković

Najstariji sin legendarnog fudbalera se ne pridržava pravila koja je Kristijano Ronaldo postavio.

Izvor: Tanjug/LaPresse/Fabio Ferrari

U čemu je tajna Kristijanove dugovečnosti? I sad kad se karijera bliži kraju on je u impresivnoj formi, a razlog za to je neverovatna kombinacija ishrane i treninga. Ronaldo pazi na svaki detalj!

Zato ga često iznervira sin, koji bi mogao da napravi dobru fudbalsku karijeri, ali... Samo ako promeni navike!

Portugalski fudbaler je siguran da bi njegov najstariji sin mogao da bude dobar igrač, ali ima nekoliko stvari koje mu se ne sviđaju i koje pokušava da ispravi

''Budućnost je u deci. Vidim svog sina, Kristijana Juniora i on želi da bude kao ja. Ali, dug je put ispred njega'', ističe jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Portugalac nije baš presrećan kada vidi da naslednik ne vodi računa o svakom detalju. Smeta mu loša ishrana, prvenstveno.

''Ponekad mi je teško jer pije Koka Kolu i Fantu, to nije dobro za telo. Borim se protiv njegove želje da jede čips, pomfrit i sve ostalo. Ne sviđa mi se to. Imam četvoro dece i želim ono što je najbolje za njih. Moram da budem strog i prema najmlađoj deci kada vidim da jedu čokoladu'', rekao je Kristijano Ronaldo.

Kristijano Ronaldo je u svom najstarijem sinu već prepoznao talenat.

''Moj najstariji sin ima potencijal, brz je i dobar dribler. Ali, mora naporno da radi. Ja ga neću pritiskati da postane fudbaler. Želeo bih da se bavi fudbalom, ali ima izbor da radi šta god želi'', zaključio je Portugalac.

Kristijano Ronaldo je poznat po svojim neverovatnim treninzima. O tome su svojevremeno govorili njegovi bivši saigrači, među kojima se isticao Patris Evra, koji nije voleo ni da jede pored portugalskog udbalera.

Ronaldo vežba nekoliko puta dnevno, a svaki obrok mu je do detalja isplaniran. To je i razlog njegove impresivne fizičke spremnosti, jer je i u poznim igračkim godinama jedan od najboljih igrača na svetu i u Seriji A.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.