Fudbal

HUMAN GEST FK BUDUĆNOST: Da se Marko i Miljan sačuvaju od zaborava

Autor Gordana Bojanić

Uprava kluba izdvojila je 10.000 eura kao pomoć JU Zavod Komanski most, Dječijoj bolnici u Podgorici, JU Resurni centar za djecu i mlade i Resurnom centru za obrazovanje i osposobljavanje 1. jun

Izvor: MONDO

Fudbalski klub Budućnost u doba virusa korona pokazuje solidarnost i društvenu odgovornost humanim gestom u čast prerano preminulih navijača Miljana Bobičića i Marka Lazarevića.

Uprava kluba na čelu sa predsjednikom Veselinom Mijačem izdvojila je 10.000 eura kao pomoć JU Zavod Komanski most, Dječijoj bolnici u Podgorici, JU Resurni centar za djecu i mlade i Resurnom centru za obrazovanje i osposobljavanje 1. jun. Na sve četiri adrese je uplaćena cifra od po 2.500 eura.

“Budućnost na ovaj način želi da sačuva od zaborava navijače pred kojima je bio život, ali je nažalost izgubljen u teškoj saobraćajnoj nesreći 15. decembra 2019. godine kada su Miljan i Marko namjerili da gledaju svoje “plave šampione” na utakmici Grbalj - Budućnost u Radanovićima”, stoji u sajtu Budućnost i dodaje se.

“Taj crni 15. decembar će nas zauvijek boljeti, ali takođe znamo da ni negdje gore Marko i Miljan ne odustaju od svoje najveće ljubavi - Budućnosti. “Sa neba ću da bodrim te do titula…””.