Poznati par

ITALIJANSKI AS SMUVAO 12 GODINA STARIJU MANEKENKU: Po godištu je bliža njegovoj majci nego njemu! (FOTO/VIDEO)

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Nova emotivna veza o kojoj bruji Italija.

Izvor: Instagram/officialmadalinaghenea

Nikolo Zaniolo jedan je od najtalentovanijih italijanskih fudbalera i očekuje se da ako ga izbegnu teške povrede kakve je već imao bude jedan od budućih nosilaca tamošnje reprezentacije.

Od kada je 2018. godine prešao iz Intera u Romu, on privlači pažnju i na terenu i van njega. Delom je to zbog njegove veoma mlade majke, koja ga je 1999. godine rodila kada je imala samo 21. 

Neki su je zbog atraktivnog izgleda nazvali i "Najvrelija mama italijanskog fudbala".

Zaniolo je ove nedelje ponovo došao u centar pažnje zbog priče koja nema veze sa fudbalom. Italijanski list "Korijere delo Sport" objavio je da je Nikolo u vezi sa 12 godina starijom manekenkom, Rumunkom Madalinom Geneom (1987).

"Zvezda Rome i njegova sada bivša devojka Sara raskinuli su i otpratili su se na Instagramu... Zaniolo je našao novu ljubav . Madalinu Geneu", objavljeno je.

Madalina je model iz Rumunije i poznato TV lice u Italiji. Proslavila se glumeći u reklamama i u muzičkim spotovima. I o njenom ljubavnom životu se dosta pričalo, jer je jednom sa čitavim Fejsbukom podelila priču o neverstvu svog bivšeg muža, sa kojim ima ćerku.

Zaniolo i Madalina su nezvanično 'objavili' svoju vezu na društvenim mrežama, tako to su objavili slične Instagram storije, a počeli su i da 'lajkuju' slike jedno drugom.

Izvor: Instagram/nicolozaniolo

Pogledajte kako izgleda lepa Rumunka.

I da još jednom podvučemo crtu: 

Frančeska Kosta rođena 1978. godine, Nikolu Zaniola rodila je u julu 1999, a njegova devojka Madalina Genea je 1987. godište.