IZNENADA

BOMBA - SALAH ODLAZI IZ LIVERPULA: Pobesneo je na Klopa, nesrećan je i hoće u Španiju!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Sve je jasnije da Egipćanin radi na tome da ode.

Izvor: Tanjug/AP photo/Matt Dunham, Pool

Veliki i neočekivani problem za Liverpul - najveća zvezda tima Mohamed Salah želi da ode iz kluba, bez obzira što su uprkos povredama na putu da odbrane šampionski pehar Premijer lige.

Salah je navodno nezadovoljan svojim statusom, želeo je veće poštovanje unutrašnjih struktura, a čini se da se i njegov odnos sa Jirgenom Klopom polako "ohladio". Iako je za vikend ušao sa klupe i postigao dva gola, čini se da Salah radi na tome da izdejstvuje transfer.

Tako je pre nekoliko dana za "AS" govorio da možda jednog dana završi u Barseloni ili Real Madridu ("ko zna?"), a sada je o njemu govorila i egipatska legenda Mohamed Abutrika.

"Zvao sam ga i bio je uznemiren, ali to neće uticati na njegove igre. Znam da Salah ne uživa u Liverpulu, rekao mi je i što je nesrećan, ali ne mogu o tome javno. Jedan od razloga što je uznemiren je što na meču protiv Midtjilanda nije bio kapiten", ispričao je Abutrika.

Podsećanja radi, na meču protiv danskog tima kapiten je bio Trent Aleksander-Arnold.

Izvor: Tanjug/AP photo/Matt Dunham, Pool

Abutrika je dodao i da Salah misli da bi "sigurno osvojio Zlatnu loptu da je igrao za Barselonu ili Real Madrid", ali da je to drugačije kada postigne u dresu Liverpula.

Zbog toga se otvoreno preporučuje "večitima" iz Španije, a ne bi ni Liverpul prošao loše.

Salah sigurno ne bi bio prodat za manje od 120 miliona evra, na mesto u startnoj postavi čeka i Dijego Žota, međutim bilo bi jako teško zameniti učinak Egipćanina od 110 golova i 45 asistencija od dolaska iz Rome.