Fudbal

MESI OPET NE IGRA ZA BARSU: Kuman ostavio još dve zvezde u Španiji pred meč Lige šampiona!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Objasnio je i razlog.

Izvor: Tanjug, Joan Monfort/AP

Lionel Mesi nije igrao u pobedi Barselone nad Dinamom iz Kijeva, a nema ga ni na spisku putnika u Mađarsku gde Barselona igra svoj meč grupne faze Lige šampiona sa Ferencvarošom

Na spisku putnika nema ni prvog golmana Ter Štegena niti Brazilca Filipea Kutinja. Razlog za ovo je objasnio trener Ronald Kuman.

"Razumem da ovo nije normalno, ali u kalendaru su ovo bile jedine dve prilike da se Leo Mesi odmori. To mi daje šansu da priliku dobiju drugi igrače, a ligaška utakmica u subotu je jako bitna. Od sutra neće više biti prilike da ga odmaram", rekao je Kuman

On se ranije žalio na raspored u Ligi šampiona, a sada je istakao da uvek zna šta može da očekuje od svog najboljeg igrača.

"Leo je uvek Leo. On je jako bitan za naš napad. Možda neće postići 30 golova u sezoni, ali on igra jako dobro. Uvek voli da igra i to je njegov mentalitet, ali sam pričao sa njim. Hoću da ga odmorim jer igramo mečeve na svaka tri dana", istakao je Holanđanin. 

Odmoriće se i Ter Štegen, a situacija oko Filipea Kutinja nije toliko jasna. On nije uvek u startnoj postavi ove sezone, a opet ima glasina da Barselona želi da ga proda. 

Tagovi