Saopštenje kluba

FRAKTURA LOBANJE, POSLEDICA SUDARA SA LUIZOM: Himenez hitno operisan u Londonu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Završio je meč već u petom minutu, nakon strašnog sudara glavama.

Izvor: Tanjug, John Walton/Pool PA

Prve vijesti nisu bile nimalo dobre, ali saopštenje Vulverhemptona pokazuje da se Raul Himenez sada osjeća dobro, iako je juče preživio frakturu lobanje!

Strašan sudar glavama Davida Luiza i Raula Himeneza završio se izmjenama obojice fudbalera. Dok je Luiz mogao da odigra do poluvremena, Himenez je iznijet sa terena, a zatim odmah odnijet u bolnicu!

''Raul se sada osjeća prijatno, nakon što je sinoć operisan u londonskoj bolnici zbog frakture lobanje koju je zaradio na utakmici. Od tada je vidio svoju partnerku i sada se odmara, a na posmatranju će ostati još nekoliko dana. Zahtijevamo da Raul i njegova porodica imaju malo prostora i privatnosti prije nego što dostavimo nove informacije'', navodi se u klupskom saopštenju.

Podsjećamo, Raul Himenez je završio na travi nakon jednog sudara glavom sa David Luizom i za njega je meč protiv Arsenala završen već u petom minutu. Brazilac je nastavio meč sa čalmom na glavi, ali ga je na poluvremenu zamijenio Rob Holding.

Ekipa Vulverhemptona je uspjela da savlada Arsenal (2:1) u Londonu i da stigne do šeste pozicije na tabeli Premijer lige.