Bili su veliki prijatelji

TUŽAN SAM ZBOG DIJEGA, ALI MI JE OSMEH NA LICU: Murinjo se zakleo da će budućim generacijama preneti mit o Maradoni!

Autor Ana Božović Izvor mondo.rs

Žoze Murinjo se oprostio od Dijega Maradone.

Izvor: Twitter/Goal

Dijego Armando Maradona bio je veliki prijatelj sa mnogim istaknutim fudbalskim ličnostima, a jedna od njih je i Žoze Murinjo.

Menadžer Totenhema je posle pobede svog tima u Ligi Evrope govorio o prijateljstvu sa Dijegom Maradonom, kao i o njegovim igračkim kvalitetima. 

Posle meča je naglasio da će učiniti sve da mit o slavnom Argentincu nastavi da živi. 

"Postarao sam se da moj sin zna mnogo o njemu iako je rođen nakon Dijegove igračke karijere. Znam da će se on postarati da jednom kada postane otac ne dozvoli da se uspomena na njega zaboravi. Bilo je slično sa mojim ocenm i Di Stefanom. Ja nikada nisam video Di Stefana kako igra fudbal, ali on se postarao da ja znam mnogo o Di Stefanu", rekao je Murinjo. 

On se onda osvrnuo na svoje prijateljstvo sa Argentincem i istakao da će mu jako nedostajati podrška koju je dobijao u teškim trenucima od fudbalske legende. 

"Dijego čovek, on mi nedostaje. Žao mi je što nisam proveo više vremena sa njim. Njegovi prijatelji, kolege, porodica, imali su privilegiju da ga dobro poznaju. Ja ga dobro znam i on bi me uvek zvao posle teških poraza. Nikada posle pobeda. Tužan sam, ali imam osmeh na licu jer je svaki minut proveden sa njim bio uz smeh", rekao je Portugalac. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.