Fantazija

POGODIO SA 50 METARA U LIGI EVROPE: Godinama igra Premijer ligu, a nismo znali da ovo ume (VIDEO)

Autor Ana Božović Izvor mondo.rs

Žoze Murinjo ima razloga za zadovoljstvo ove sezone, njegov Totenhem čini čuda.

Izvor: twitter/printscreen

Posložio je kockice u Londonu Žoze Murinjo. Toliko dobro da može i da se poigrava u Ligi Evrope, eksperimentiše,kombinuje i na teren šalje rezerviste.

Kada mu oni vrate za ukazano poverenje golčinom sa pedeset metara, stvari budu još bolje.

Takva situacija se desila sinoć, kada je Totenhem igrao protiv Ludogoreca, a vezista ''Pevaca'' Hari Vinks savladao golmana bugarskog tima gotovo sa polovine terena. Pa još i malo iskosa, da udaljenost bude veća.

Igrao se 63. minut kada je centralni vezni engleskog tima, kako je sam priznao, želeo da odigra dijagonalu ka Geretu Bejlu. Umesto toga postigao je treći gol svog tima.

''Hari Vinks je previše dobar dečko. Ja nikada ne bih priznao, rekao bih da sam hteo da šutnem na gol i osvojio Puškaš nagradu'', rekao je Murinjo nakon meča, u svom stilu.

A pogodak Harija Vinksa stvarno jeste za nekakvu nagradu.

Pedesetak metara, prečka, stativa, golman koji se ''upecao'' u sopstvenu mrežu... Sve je tu za jedno pravo remek-delo na fudbalskom terenu. Svaka čast, momak!

Hari Vinks ima 24 godine, od 2014. je prvotimac Totenhema, ali mnogi osporavaju njegove fudbalske kvalitete. Istina, ni mi nismo znali da ovo ''ume''. U prilog tome govori da mu je ovo tek treći gol u dresu tima iz Londona.

Tagovi