Špic je pun pogodak!

"FALĆINELI IMA ONU STVAR": Dejan Stanković rekao zašto ceni Italijana i otkrio do sada nepoznati detalj o Dragoviću!

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Dejan Stanković je prezadovoljan Italijanom.

Izvor: MN Press

Dijego Falćineli je stigao u Crvenu zvezdu na vreme da odigra meč sa Omonijom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a upravo je taj meč njegov najteži u crveno-belom dresu.

Promašio je u penal seriji i crveno-beli su se oprostili od Lige šampiona, ali je upravo tu pokazao svoj karakter.

"Verovao sam u njega, Dijego je iao vatreno krštenje na Kipru. Došao je dva dana pre utakmice sa Omonijom u klub. Čovek se gotovo nije raspakovao, ali je imao onu stvar da se skine i izađe na teren. Dosta igrača bi reklo da ne mogu posle dan i po da igraju tako važnu utakmicu", ispričao je Dejan Stanković u intervjuu za “Sportski Žurnal”.

Šef struke crveno-belih istakao je da je Italijan jako zahvalan igrač i da puno toga radi za ekipu.

"Falćineli je izašao, šutirao penal i promašio. Nakon toga nije mu bilo lako, ali ni nama. Brzo je skapirao šta znači Zvezdin dres, kolika je njegova važnost, izdigao se i pokazao o kakvom se kvalitetu igrača radi. Nestvarno koliko mnogo radi za ekipu", dodao je Stanković i otkrio da je njegovim igrama impresioniran i Slaviša Jokanović.

"Slaviša Jokanović je bio kod Mihe prošle godine nekih sedam dana. Gledao je treninge, posle čega ga je Mihajlović upitao kog bi od igrača uzeo u svoj prvi tim. Odgovorio je Dijega. To je bilo pre godinu i jače", otkrio je trener Crvene zvezde.

Ovih dana je centralna priča u Crvenoj zvezdi ona oko Aleksandra Dragovića, koji je velika želja uprave kluba, ali i trenera. Stanković je otkrio da reprezentativca Austrije lično poznaje već dugi niz godina.

"O Dragoviću ne bi trebalo trošiti reči. Upoznao sam ga kad je imao 18 godina. Posle toga smo se sreli na "Marakani" kad je igrao po prvi put za Austriju protiv Srbije. Igrao je sa Miletom u Austriji iz Beča, preko njega smo se i privatno upoznali. Divan momak, takođe je veliki zvezdaš", otkrio je Stanković.