Fudbal

HADŽIBEGOVIĆ: Ne može da se minimizira naš napor, SAD NEMA KALKULACIJA

Autor Adela Mulić

Selektor fudbalske reprezentacije zadovoljan drugim dijelom u remiju protiv Azerbejdžana

Izvor: FSCG

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić bio je zadovoljan borbom svojih izabranika, naročito u drugom dijelu sa igračem manje. Međutim, igrom nikako ne može, niti smije da budr zadovoljan. “Sokoli” su u Zaprešiću remizirali bez golova sa Azerbejdžanom, preuzeli prvo mjesto u grupi 1 Lige C i ukoliko savladaju Kipar pod Goricom plasiraće se u Ligu B.

“Momci su sa igračem manje ostavili srce na terenu za dres Crne Gore i zasluženo osvojili bod. Presrećan sam zbog rezultata na Kipru i poraza Luksemburga, ali ne bih da miniminizam naše izdanje i naš napor. Azerbejdžan nije bolji od nas, ali nas je namučio večeras. Pred utakmicu smo bili gotovo bez tračka nade, ali sve se promijenilo, nagrađeni smo na neki način“, rekao je Hadžibegić.

Protiv Kipra neće biti kalkulacija. Međutim, povrede će krojiti tim.

“Nema potrebe da mnogo filozofiramo. Svi nam je jasno šta nam je potrebno u toj utakmici.Prvo da vidimo kako ćemo se oporaviti, iz kartona izlaze Simić i Raspopović, ali smo izgubili Ivanovića. Za mene je šokantno bilo kada je Savić, neposredno pred utakmicu, shvatio da ne može da igra, znamo koliko nam znači, i kada se sve to sabere, svi problemi, moram da pohvalim angažovanje i želju momaka, njihovu radnu etiku, njihov odnos, a da može bolje – sigurno može”, istakao je Hadžibegić.

Crna Gora i Kipar će igrati u utorak od 20.45.