Fudbal

TEVEZ NEĆE DA SE IZVINI JER JE "SAHRANIO" FERGUSONA: Argentinac otkrio pozadinu skandala koji je potresao Mančester!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Karlos Tevez je uvek bio sjajan fudbaler, ali njegova narav je često bila teška.

Izvor: Tanjug, Natacha Pisarenko/AP

Za vreme dok je bio u Engleskoj svuda su ga pratili skandali. Prvo je podignuto mnogo prašine oko njegovog dolaska u Vest Hem i legalnosti samog transfera.

Potom je igrao sjajno u Mančester junajtedu, ali je ušao u sukob sa ser Aleksom Fergusonom i prešao u redove gradskog rivala Mančester sitija.

Dok je igrao u Sitiju dešavalo se da nestane iz kluba kako bi igrao golf u domovini, ali je 2012. godine igrao veliku ulogu u istorijskoj tituli koju su "građani" osvojili. A upravo je na pobedničkoj paradi napravio najveći skandal u svojoj karijeru.

Dok je bio na pobedničkog autobusu neko iz publike mu je dodao transparent, koji je on podigao. Na njemu je pisalo "RIP Fergi", pri čemu je RIP engleska skraćenica za "počivaj u miru".

Karlos Tevez
Izvor: Youtube/Football Daily

Mančester siti se odmah izvinio Fergusonu i gradskom rivalu, a engleski mediji su pronašli navijača koji je Tevezu dodao transparet.

"On se pružio preko autobusa i tražio je od publike da mu doda trasparent", otkrio je navijač, a sada se povodom toga oglasio i Tevez.

"Nisam znao šta je na tom transparentu. Neko mi ga je dodao i ja sam ga podigao. Zaneo sam se jer sam bio uzbuđen u tom momentu, ali svakako nisam hteo da uvredim ser Aleksa Fergusona kome se divim kao čoveku i kao menadžeru", rekao je iskreni Tevez.

Tagovi