Veliki transfer

ZVEZDA PRODAJE ANDRIJU RADULOVIĆA? Velikan dolazi u Beograd po mladog fudbalera!

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Prethodni put su dobro pazarili u Srbiji.

Izvor: MN Press

Mladi krilni fudbaler Crvene zvezde bi mogao da bude igrač koji će dobro napuniti kasu srpskog šampiona.

Andrija Radulović je na meti Valensije i jedna je od prvih želja tog španskog kluba za prelazni rok narednog leta! Poučeni iskustvom sa Račićem, u Valensiji su veoma ozbiljni.

Valensija je ovog leta doživela velike promene i u novu sezonu je ušla sa podmlađenim timom, a taj trend žele i da nastave. Prikupljanje mladih i talentovanih igrača, a zatim njihovo razigravanje na velikoj sceni, novi je koncept ''slepih miševa''.

Andrija Radulović (18) je već debitovao za seniorski tim Crvene zvezde. Prethodne sezone je bio iznenađenje Dejana Stankovića, igrao je i važne mečeve poput derbija, a sledećeg leta bi mogao da bude zvezda prelaznog roka.

''Crvena zvezda čeka'', rekao je Andrea Lucijani, jedan od agenata koji vodi računa o kariejri mladog fudbalera.

Još pre nekoliko meseci se pominjalo da su za Zvezdinog bisera zainteresovani Šalke i Milan, a Valensija se stidljivo raspitivala za uslove pod kojima bi mogla da dobije Radulovića.

Lucijani je objasnio da je agencija za koju radi potpisala ugovor sa mladim fudbalerom nakon detaljnog istraživanja srpskog tržišta, a da je ulogu u tom poslu imao i Dušan Basta, bivši fudbaler Crvene zvezde.

Mladog Radulovića je opisao kao levonogo krilo koje je dobro u postizanju golova, dodajući da ga podseća na Berardija, Politana i Šaćirija po stilu igre.

Nije poznato koliko je novca Valensija spremna da izdvoji, ali crveno-beli sigurno očekuju višemilionski transfer jednog od najtalentovanijih igrača u svojoj omladinskoj školi.