Fudbal

OTPAO ĐIĐO VUKČEVIĆ! Osmorica igrača iz naše lige na spisku, dva debitanta

Autor Ana Božović

Faruk Hadžibegić za utakmice sa Kazahstanom, Azerbejdžanom I Kiprom neće moći da računa na Nikolu Vukčevića, ali je sa igračima iz domaćeg prvenstva dopunio spisak

Izvor: MONDO/Bojan Stanišić

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić je kompletirao spisak za novembarske utakmice sa Kazahstanom, Azerbejdžanom i Kiprom.

Redovi “hrabrih sokola” dopunjeni su sa šest igrača koji već imaju upisane nastupe u dresu najdražih boja - defanzivci Sutjeske Aleksandar Šofranac i Darko Bulatović, desni bek Podgorice Marko Vukčević, vezisti Budućnosti Luka Mirković i Miloš Raičković i ofanzivac Budućnosti Igor Ivanović, strijelac tri pogotka na posljednja tri meča nacionalnog tima, su ponovo na spisku.

A priliku da upišu debitantski nastup za seniorsku reprezentaciju Crne Gore imaće vezista Podgorice Anđelko Jovanović i ofanzivac Sutjeske Milutin Osmajić.

Selektor Hadžibegić za mečeve sa Kazahstanom, Azerbejdžanom i Kiprom neće moći da računa na Nikolu Vukčevića - vezista našeg tima se nije oporavio od povrede mišića koja ga je odvojila od terena prethodnih mjesec dana.

Prvi trening u sklopu priprema za novembarske mečeve naša najbolja selekcija odradiće večeras (ponedjeljak) na stadion FK “Kom” sa početkom u 18:00 časova.

Fudbalska reprezentacija protiv Kazahstana igra 11. novembra pod Goricom prijateljski meč, tri dana kasnije rival je Azerbejdžan u Zaprešiću u Ligi nacija, dok je utakmica sa Kiprom na programu 17. novembra na zatvaranju drugog izdanja Lige nacija.

Sokoli žele da pobjede oba meča u Ligi nacija i nadaju se kiksu Luksemburga kako bi osvojili prvo mjesto u svojoj grupi Lige C i plasirali se u Ligu B.