Urnebesno!

ROJ KIN O NAJVEĆEM TALENTU PREMIJER LIGE: Testirajte ga na drogu! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Roj Kin opet bez dlake na jeziku.

Izvor: Twitter/footballdaily

Fil Foden je verovatno najveći talenat koji je izašao iz omladinske škole Mančester sitija, a sada na njega ozbiljno računa i selektor seniorske reprezentacije Engleske Roj Kin.

Mladi vezista je sve standardniji u timu Pepa Gvardiole, a u jednom od intervjua se dotakao idola iz mladosti. Pomenuo je nekadašnjeg desnog beka Mančester sitija Miku Ričardsa.

Voleo sam Miku, on mi je bio jedan od idola. Pojavio se kao mlad engleski talenat, bio je jedan od najboljih desnih bekova na svetu u svoje vreme. Šteta što je imao nekoliko povreda”, rekao je Foden.

Zaista povrede su uništile karijeru nekadašnjeg reprezentativca Engleske, ali teško da je Ričards ikada bio jedan od najboljih desnih bekova na svetu. Sa tim se slaže i Roj Kin.

Legendarni kapiten Mančester junajteda je pohvalio izdanja Fodena na terenu, ali mu se uopšte nije svidela izjava o Ričardsu.

“Mislim da je za Fodena bitno da igra redovno. On je prošle godine dobio nekoliko prilika, nije fer da ga poredimo sa Davidom Silvom jer je on jedan od najboljih igrača koje je Premijer liga ikada videla. Talentovan je i potrebna mu je konstantnost u igri. Što se tiče onoga što je pričao o Miku, verovatno bi trebalo da uradi test na drogu zbog toga”, rekao je Kin, a onda je u studiju izbio smeh.