PRED ZVEZDA - INĐIJA

ONO SEBI NIKAD VIŠE NEĆU DOZVOLITI: Stanković govorio prvi put posle Genta!

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

"Bilo mi je teško sto nisam bio pored igrača, ali je stručni štab učinio da osvojimo tri boda".

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je osokoljena novom pobedom u Ligi Evrope, nalazi se nadomak plasma u nokaut fazu, all potrebno je isti fokus držati i na Superligu

U poslednjem meču pred reprezentativnu pauzu Zvezda dočekuje Inđiju (nedelja, 19 časova), a trener Dejan Stanković kazao je da "ne želi više nikome da ostavlja poklone na Marakani'", kao što je to bio slučaj sa Javorom pred Gent (0:0).

"Ući čemo u utakmicu u najjačem sastavu koji bude u tom momentu na raspolaganju", rekao je Dejan Stanković na konferenciji pred meč.

"Nema kalkulisanja od prvog momenta treba jako da uđemo u meč da bi na mini-pauzi momci dobili zasluženi odmor. Očekuje nas jak ritam do 16. decembra. Zatvaramo treći ciklus utakmica paklenog ntma i sve sem pobede ne dolazi u obzir".

Za razliku od meča protiv Genta i Slovana - kada je meč gledao sa tribina - ovoga puta moći će da bude uz svoje igrače. Ističe da mu se crveni karton protiv Hofenhajma neće ponoviti...

"Mnogo je bilo stresno, bilo mi je teško sto nisam bio pored igrača, ali je stručni štab učinio da osvojimo tri boda. Znali smo i pre meča, nismo hteli da ih precenimo ili potcenimo, all videlo se da su ozbiljna ekipa i zato je naša pobeda još veća", rekao je Stanković.

"Nikad više neću dozvoliti da me nešto udalji od momaka i klupe".

Posebno je pohvalio Gelora Kangu, istakao da se nada da će posle uzastopnih golova dobiti još na samopouzdanju, a odbacuje priče da je Zvezda već obezbedila proleće u Ligi Evrope, pošto ima još mnogo da se "kopa" do toga.

"Utakmica po utakmica... Pobedom smo otvorili vrata ka prolecu u Evropi, to nam je i cilj i na dobrom smo putu i nećemo odustati od toga Tako se piše istorija!", rekao je Stanković.