BRZ DEMANTI

LAŽ, NIJE SE POSVAĐAO S PREDSEDNIKOM: Pol Pogba besan pošto su ga penzionisali!

Autor Ana Božović Izvor mondo.ba

Razjasnio je stvari...

Izvor: Guliver/Matthias Hangst/Getty Images

Pol Pogba ipak će i dalje nositi dres reprezentacije Francuske!

Brzinom svetlosti pronela se informacija da vezista Mančester junajteda napušta najjači tim "trikolora" zbog navodnog neslaganja sa predsednikom države Emanuelom Makronom i njegove izjave da je "islam izvor međunarodnog terorizma".

Spekulisalo se da je Pogba ljut što je Vlada Francuske odlučila da Samuelu Patiju, učitelju koji je obezglavljen zbog pokazivanja izrugljivih karikatura proroka Muhameda na času, nagradi ordenom francuske Legije časti, pa bi se sa muslimanima solidarisao tako što više ne bi nastupao za svetske prvake iz 2018. godine.

Jedan od medija koji je objavio informaciju o Pogbinom bojkotu nacionalnog tima je britanski San, a Francuz je imao spreman odgovor...

"Dakle, San je to ponovo uradio... O meni kruže apsolutno neproverene vijesti, gde se navode stvari koje nikad nisam ni pomislio, a kamoli uradio. Zgrožen sam, ljut, šokiran i frustriran zbog činjenica da me neki 'mediji' za kreiranje lažnih vesti, u ovim osetljivim trenucima za Francusku, ali i stvarajući probleme francuskom nacionalnom timu. Uvek sam protiv svih vidova terora i nasilja".

"Nažalost, neki novinari se ne ponašaju odgovorno kada pišu članke, zloupotrebljavaju slobodu izražavanja i ne proveravaju navode o kojima pišu, stvarajući tračeve ne mareći kako će to kasnije da utiče na živote ljudi o kojima pišu", na Instagramu je napisao Pogba, koji je u dresu sa državnim grbom nastupio 71 put, postigavši pri tome deset golova.

Tagovi