Uživo

FABINJO SPREČIO TADIĆEVU "LEPOTICU" NA STARTU LŠ: Bajern "obrukao" Atletiko, Lukaku je heroj Intera!

Drugog dana Lige šampiona čekaju nas brojni derbiji

Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/David Ramos

Bajern je još jednom potvrdio da je sasvim zasluženo postao prvak Evrope. 

Ajaks - Liverpul 0:1

Bajern - Atletiko Madrid 4:0

Inter - Borusija Menhengladbah 2:2

Mančester siti - Porto 3:1

Midjitland - Atalanta 0:4

Olimpijakos - Olimpik Marsej 1:0

22:56

KRAJ!

I ovo veče u Ligi šampiona je gotovo, a konačni rezultati su: 

Ajaks - Liverpul 0:1

Bajern - Atletiko Madrid 4:0 

Inter - Borusija Menhengladbah 2:2 

Mančester siti - Porto 3:1 

Midjitland - Atalanta 0:4

Olimpijakos - Olimpik Marsej 1:0 

22:50

Lukaku je spasilac!

90+1: Romelu Lukaku je definitivno alfa i omega ovog Intera. Sada je u sudijskoj nadoknadi spasio ekipu Antonija Kontea. Posle kornera Bastoni mu je spustio loptu, a korpulentni Belgijanac ju je zakucao u mrežu! 

Da li je 2:2 konačan rezultat? 

22:48

Gol i u Pireju!

90+1: Da li ovo znači pobedu za Olimpijakos? Domaćin je poveo preko Koke, koji je glavom sproveo loptu u mrežu posle asistencije Valbuene. 

Lazar Randđelović je napusti igru, a Nemanja Radonjić je ušao sa klupe za Marsej. 

22:46

Povratak Josipa Iličića!

89. minut: Atalanta je rešila da Bajern ne bude jedini tim sa četiri postignuta gola ove večeri. Povratnik u Gasperinijev tim Josip Iličić asistirao je Mirančuku za 4:0. 

22:44

Preokret!

85. minut: Katastrofa za Inter! Prvo su napravili penal iz koga je Borusija izjednačila, a sada je Hofman uspeo da preokrene rezultat i donese vođstvo svom timu. Pet minuta pre kraja 2:1 za Borusiju! 

22:35

Rešava ovaj meč Mančester siti!

72. minut: Feran Tores je prošao po strani i sjajno plasirao loptu u suprotni ugao gola Porta. Sada je 3:1 i izgleda da je komnpletiran preokret tima Pepa Gvardiole. 

Izvor: Tim Keeton/pool EPA, Tanjug/pool EPA/Tim Keeton

22:31

POTOP ATLETIKA!

72. minut: Fenomenalan pas iz veznog redfa iskoristio je Kingsli Koman. Istrčao je kontru, poslao je svog čuvara na zemlju i onda mu je bilo lako da 1 na 1 savlada Oblaka. 

Retko ko je očekivao baš 4:0 za Bajern. 

22:28

ŠTA JE URADIO GINDOGAN!

66. minut: Malo iskosa sa leve strane, na 25 metara od gola je bila lopta, Namestio ju je Ilkaj Gindogan i plasirao loptu iz slobodnog udarca. 

Parada Markezina samo je ulepšala pogodak nemačkog reprezentativca i Mančester siti vodi 2:1!

22:24

GOLČINA!

66. minut Korentin Toliso je pocepao mrežu Atletika! Posle prekida lopta je otišla na 25 metara od gola, a Francuz je naleteo na nju. Opalio je po lopti i poslao je pravi projektil ka golu protivnika. 

Sada je ovo već brodolom Atletika, Bajern vodi 3:0! 

22:22

Još jedan penal!

62. minut: Ovoga puta u Milanu. Arturo Vidal je bio neoprezan i grubo je startovao u kaznenom prostoru svog tima. Sa bele tačke je bio siguran reprezentativac Alžira Rami Bensebaini i sada je 1:1 na San Siru. 

22:18

Evo kako je Fabinjo skinuo Tadićevu loptu sa linije

22:11

Svuda je pao po gol! Ali u Pireju nije priznat!

53. minut: Masuras je loptu poslao u levi ugao gola Stiva Mandande i doneo je vođstvo Olimpijakosu u Pireju. Ipak, sudija nije siguran u ovaj pogodak, pa je morao da se konsultuje sa VAR tehnologijom. 

Na kraju je utvrđeno da je pogodak pao iz ofsajda, tako da je u Grčkoj i dalje 0:0. 

Izvor: Tanjug/AP/Thanassis Stavrakis, Thanassis Stavrakis/AP

22:08

GOOOL! Konačno se tresu mreže i u Milanu!

49. minut: Romelu Lukaku je postigao prvi gol Intera u ovoj sezoni Lige šampiona. Lopta mu se odbila i Belgijanac je to vrlo lako iskoristio. Ostala je samo jedna utakmica od večeras na kojoj nije postignut gol, 

22:05

GOL! Ipak ne!

47. minut: Žoao Feliks je postigao pogodak na samom startu drugog poluvremena, ali je na kraju posle gledanja snimka on poništen zbog ofsajda. 

21:50

Poluvreme

Samo na dva meča nismo videli golove - a to su utakmice Inter - Borusija Menhengladbah i Olimpijakos - Olimpik Marsej. 

U Amsterdamu vodi Liverpul 1:0.a Dušan Tadić je u 44. minutu sjajno lobovao golmana gostiju Adrijana. Nažalost, sjajni Fabinjo je stigao loptu i izbacio je sa gol linije!

Bajern deluje kao da je slomio otpor Atletika i vodi 2:0, a Atalanta gazi Midjitland 3:0. U meču Mančester sitija i Porta pao je prvi gol, a sada je tamo 1:1. 

Izvor: LUCA BRUNO/AP, Tanjug/AP/Luca Bruno

21:44

Koman ponovo udara!

41. minut: Opet dva gola u minutu! U Bavarskoj Kingsli Koman je posle gola sada i asistirao i to Leonu Gorecki za 2:0. 

A u Danskoj se sprema pravi potop, pošto je sada pogodak postigao i Luis Muriel, pa je na četiri minuta pred poluvreme 3:0 za goste. 

Izvor: Tanjug/AP/Matthias Schrader, Matthias Schrader/Pool AP

21:38

Kakva katastrofa!

36. minut: Ovakav autogol odavno nismo videli! Prošao je Sadio Mane sa strane i šutnuo. Lopta se odbila od dvojice igrača Ajaksa, a onda ju je Taljafiko skrenuo pravo u svoj gol, iako pre toga nije išla ka mreži Onane. 

U istom minutu Atalanta je uspela da postigne drugi gol na meču i sada vodi 2:0 u Danskoj. Duvan Zapata se zagradio, napravio prostor, a onda je dao pas Papuu Gomezu, koji je matirao golmana domaćih. 

21:33

Pogledajte situaciju kod penala za Mančester siti

Izvor: Guliver/Getty images, Pool/Getty Images Europe

21:30

Heroj Bajerna nastavlja da rešeta!

26. minut: Postigao je poslednji gol prošlogodišnje Lige šampiona, a evo i sada je strelac Kingsli Koman! Sjajno je utrčao, primio loptu majstorski na petercu i zakucao je u gol Jana Oblaka za vođstvo Bajerna 1:0 u meču sa Atletikom!

21:27

Konačno Atalanta daje gol!

26. minut: Posle tri velike šanse koji je promašila italijanska ekipa, konačno je poveo tim Atalante. Romero je asistirao, a strelac prvog gola na meču je Duvan Zapata.

21:23

Jubilej za Argentinca

21:22

PENAL ZA SITI!

20. minut: Brzo se odbrana Porta revanširala Sitijevoj! Pepe je u svom stilu grubo startovao u svojih 16 metara i skrivio jedanaesterac. Sudija je morao da konsultuje VAR, ali je odluka potvrđena. 

Serhio Aguero je namestio loptu na belu tačku i - pogodio! Pročitao je golman Porta na koju to stranu ide, ali to nije bilo dovoljno! 

21:17

GOOOL!

14. minut: Katastrofa za Mančester siti! Skupo plaćeni Ruben Dijas je predao loptu pravo "sedmici" Porta Luisu Dijasu. Vezista gostiju je povukao loptu preko skoro pola terena, izvukao se na desnu stranu i šutirao u ugao Edersonovog gola za 1:0! 

21:11

Veliki problem za Ajaks!

9. minut Talentovani napadač Ajaksa Mohamed Kudus morao je da izađe sa terena zbog povrede. Njega će zameniti iskusni Kvinsi Promes, a ovo znači da će Dušan Tadić preći na centralnu poziciju u napadu "kopljanika". 

21:03

Počeli su mečevi!

Svih šest mečeva je startovalo. čekamo prva uzbuđenja, dok se još sležu utisci posle šokantnog poraza Real Madrida od Šahtjora na svom terenu. 

20:55

Levandovski juri rekord!

Napadač Bajerna iz Minhena Robert Levandovski je u fenomenalnoj seriji. Ukoliko postigne gol u meču sa Atletiko Madridom postaće prvi igrač u istoriji Lige šampiona koji je bio strelac na 10 uzastopnih mečeva. 

20:39

Čekaju nas sjajni mečevi!

Od 21 čas igra se šest mečeva, a sastaju se: 

Ajaks - Liverpul 

Bajern - Atletiko Madrid

Inter - Borusija Menhengladbah

Mančester siti - Porto

Midjitland - Atalanta

Olimpijakos - Olimpik Marsej