Ne piše mu se dobro

PODATAK ZA GLAVOBOLJU LUKE JOVIĆA: Brazilac dao gol za 7 minuta, pa za 7 sekundi pošto je ušao u igru umesto Srbina!

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Zinedin Zidan je opet dao šansu Luki Joviću, a srpski napadač je opet nije iskoristio.

Izvor: Guliver, Denis Doyle/Getty Images Europe

Luka Jović je prvo bio pred pozajmicom, pa je na kraju ostao u Realu. Odlučio je Zinedin Zidan da igra sa dva napadača i pružio mu šansu pored Karima Benzeme, ali srpski napadač još uvek nije postigao pogodak. 

U meču sa Šahtjorom, kome je falilo deset prvotimaca, Jović je dobio šansu da predvodi napad "kraljevskog kluba", ali za 59 minuta na terenu nije uspeo da zatrese mrežu. 

Umesto njega je ušao Vinisijus Žunior, a onda se desio najgori scenario po reprezentativca Srbije. Igrač koji ga je zamenio postigao je gol i to za samo sedam sekundi! 

Kod svog prvog kontakta sa loptom brzonogi Brazilac je uspeo da postigne neverovatno efektan pogodak, no to nije bilo dovoljno Real Madridu da izbegne poraz. 

Nažalost po Jovića, ovo nije prvi put da mu se nešto ovako dešava ove sezone. Na meču Primere sa Valjadolidom desilo se isto. Jović je počeo meč, a proveo je slično vreme na terenu. Izašao je u 58. minutu, a umesto njega je ušao isti igrač kao i na meču sa Šahtjorom. 

Vinisijus Žunior je i na ovom meču postigao gol, a tim golom je doneo tri boda Realu. Na tom meču je postigao pogodak u 65. minutu, što znači posle samo sedam minuta u igri. 

U Primeri posle sedam minuta, u Ligi šampiona posle sedam sekundi. Vinisijus je na 300 minuta igre u ovoj sezoni dao tri gola i teško da će još dugo biti na klupi ako ovako nastavi.