SUMIRAO UTISKE

STANOJE BIO BESAN NA ASANA, OTKRIO DA LI MU ZAMERA GREŠKU: Zbog derbija smo bili "na pola", teško je...

Autor Nebojša Marković

Trener Partizana zadovoljan pobedom na startu takmičenja u Kupu Srbije.

Izvor: TV Arenasport/Printscreen

Partizan je u šesnaestini finala Kupa Srbije uspešno startovao u našem najmasovnijem fudbalskom takmičenju, pobedom protiv Bačke.

Crno-beli su slavili 2:0, ali je bilo momenata kada se trener Aleksandar Stanojević ozbiljno nervirao.

Videli smo ga i čuli kako je bio ljutit u finišu meča na Aleksandra Miljkovića zbog lošeg dodavanja, uprkos tome što je već bilo jasno da će Partizan upisati pobedu.

Ipak, Stanojević je još besniji bio početkom drugog poluvremena, kada je Takuma Asano sebično protraćio napad u kojem je njegova ekipa imala situaciju "četiri na dva". Umesto da već tada meč bude rešen, morao je da se čeka drugi gol. Ipak, baš tada je strelac bio Asano.

"Pa dobro, morao je u toj situaciji da odigra igraču koji je bio sam, ali ne zameram mu sad...", rekao je Stanojević o toj situaciji.

"Zadovoljan sam pojedinim delovima igre, negde smo bili nesigurni. S druge strane, derbi nas je iscrpeo, igrači su "na pola". Teško je igrati na tri dana u ovom ritmu, ali čestitam igračima, bili su dobri u većem delu utakmice", rezimirao je pobedu trener Partizana za TV Arenasport.

Trener gostiju Dejan Rađenović je bio svestan da je pred njegovim timom bio težak zadatak.

"Primili smo rano gol, brzo smo se otvorili, ali ne mogu da im zamerim ništa. Dali smo maksimum. Nastavili smo seriju utakmica da ne možemo da ugrozimo protivnika, ali Partizan je bio favorit i prolazi dalje. Moramo da im čestitamo, kao i što čestitam mojim momcima na želji i zalaganju", zaključio je trener Bačke.

.

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1388458/partizan-ofk-backa-kup-srbije-1/16-finala-humska-prenos-livestream-golovi-video-arenasport.html