"ŠTO JA NE IGRAM?"

POTPUNO RASULO U JUVENTUSU: Paulo Dibala tukao direktora u svlačionici!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

"Pucalo" je još krajem prošle sezone, ali deluje da je sada došlo do usijanja...

Izvor: Guliver/Alessandro Sabattini/Getty Images

Izgleda da smena Mauricija Sari nije rešila sve probleme u Juventusu pošto se i novopečeni trener Andrea Pirlo muči na početku nove sezone.

"Stara dama" je samo remizirala na gostovanju doskorašnjem drugoligašu Krotoneu (1:1), nezadovoljstvo unutar ekipa "varniči" na sve strane, a nakon pomenute utakmice desio se veliki incident u svlačionici Juventusa o kome bruji Italija.

Torinski list "Tutosport", najbolje upućen u dešavanja u Juventusu, navodi da se besni Paulo Dibala posle meča potukao sa sportskim direktorom Fabijom Paratićijem!

Dibala je sačekao Paratićija posle meča, izvređao ga, tražio objašnjenje zašto ove sezone igra tako malo kod Pirla, a potom se verbalna rasprava pretvorila u tuču. Ostali igrači Juventusa su je zaustavili, ali je to brzo procurilo u medijima.

Pirlo je izveo čudan sastav protiv Krotonea, očekivalo se da će Dibala igrati pošto nema Ronalda zbog korona virusa, ali je šansu dobio mladi Portanova.

Istina je da je Dibala imao problema sa gastroenteritisom prethodnih dana, Pirlo je objasnio da je trenirao samo 10 minuta pred meč, ali je bez obzira na to "La Joya" imao veliku želju da istrči na teren i pomogne svojim saigračima koji prosipaju bodove na startu sezone.

I ranije je Dibala bio nezadovoljan, a potporu lošoj atmosferi pruža i to što je Argentinac "lajkovao" jedan tvit u kome se govori da nema smisla da ide na gostovanje ako ne računaju na njega...

Čini se da je previše ega u svlačionici Juventusa, videćemo hoće li moći Pirlo da ga kontroliše?