LAKO JE PROTIV NJIH

SILIO SE NA RUMUNIMA: Het-trik Holanda kao slaba uteha, BiH uzela bod protiv Holandije!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Zanimljivi rezultati u Ligi nacija...

Izvor: Tanjug/Stian Lysberg Solum /NTB scanpix via AP

Erling Braut Holand (20) zakazao je kada je bilo najvažnije, nije se video u četvrtak na meču baraža za Evropsko prvenstvo protiv Srbije, da bi se četiri dana kasnije "osilio" protiv Rumunije i vodio svoju reprezentaciju do ubedljive pobede.

Norveška je s njegova tri gola i još jednim Serlotovim ostvarila lak trijumf protiv Rumuna (4:0), za potvrdu prve pozicije na tabeli grupe u Diviziji "B" Lige nacija.

Holand je ka het-triku krenuo 13. minutu, kada mu je asistirao Edegor, da bi pogom u 39. prednost duplirao Serlot. Sjajni napadač Dortmunda je do drugog gola na meču došao u 64, da bi konačnih 4:0 postavio u 74. minutu utakmice.

Od rezultata ove večeri izdvajamo i remi Bosne i Hercegovine protiv Holandije (0:0), odnosno pobede Hrvatske i Engleske.

Hrvatska su uz dosta sreće (nedosuđen penal) slavili protiv Švedske golovima Vlašića i Brekala, dok je Engleska posle preokreta bila bolja od Belgije (2:1). Uprkos čudnom sastavu koji je izveo Sautgejt - "Gordi Albion" su do pobede vodili Rašford i Maunt.

Tagovi