Uživo

SVI TRANSFERI UŽIVO: Partizan prodaje Sadika i dovodi beka, Bajern doveo igrača iz Segunde, otimačina za Auara!

Ostalo je još samo tri dana do kraja prelaznog roka... Pratite uz MONDO.

Izvor: Francois Nel/Getty Images/Guliver, Gabriele Maltinti/Guliver/Getty Images Sport, Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images Sport

Još samo tri dana do kraja prelaznog roka!

"Pijaca" se zatvara 5. oktobra, a najveća misterija rešena je pre desetak dana kada je Leo Mesi saopštio da će ostati u Barseloni. Time naravno nije završena sva diskusija o velikim transferima, a dosad je najveći posao napravio Čelsi.

Oni su platili više od 80 miliona evra za Kaija Haverca, uz to su kupili su i Tima Vernera, Hakima Ziješa, Bena Čilvela, Tijaga Silvu i Malanga Sara, a neće se tu zaustaviti...

Do kraja prelaznog roka čekamo šta će biti sa Lukom Jovićem i Nikolom Milenkovićem.

Sve vesti pratite klikom na karticu "razvoj događaja".

14:52

DALOT U MILANU!

Dijego Dalot, nekadašnja akvizicija Žozea Murinja u Mančester junajtedu, pojačaće Milan. Stiže na pozajmicu od godinu dana.

12:45

BAJERN DOVODI ROKU!

Povremeni reprezentativac Španije Mark Roka, koji je s Espanjolom ispao u Segundu, postaće novi igrač Bajerna, javlja "Sport".

Za njega će Bajern platiti oko 15 miliona evra, a trebalo bi da bude zamena za Havija Martineza.

11:13

AUAR U ŽIŽI!

Francuski fudbaler Husem Auar (22) biće u centru pažnje poslednja tri dana.

"Vunderkinda" Liona je prvo hteo Arsenal, i nije nikako uspevao da spusti cenu na ispod 50 miliona evra, potom se umešao Pari sen Žermen, da bi francuski mediji preneli da je u trku za njegov potpis u poslednji čas uleteo i Real Madrid.

Navodno se Auar veoma dopada Zidanu, pa bi zbog toga "kraljevski klub" mogao da odstupi od ranijeg dogovora da ne dovodi igrače ovog leta.

Izvor: Christian Kaspar-Bartke/Bongarts, Getty Images/christian Kaspar-Bartke

10:06

JUVE POD ISTRAGOM!

Zbog transfera Han Kvang-Songa iz Severne Koreje koga je Juventus doveo za 3,5 miliona evra, a potom ga šest dana kasnje prodao za 5 miliona evra u katarski Al-Duhail pokrenuta je istraga.

U pitanju je istraga Skupštine sigurnosti UN-a jer prestavlja kršenje ekonomskih sankcija izrečenih Severnoj Koreji. Pomenuti fudbaler je trebalo da se vrati 2019. godine u svoju domovinu pošto se državljanima te zemlje zabranjuje da zarađuju u inostranstvu, pošto deo zarade uzima režim diktatora Kim Džong Una.

Tako što Han Kvang-Song zarađuje platu, istovremeno finansira i nuklerani program Severne Koreje, a zbog toga se retko ko i odlučuje da kupi fudbalera iz ove zemlje.

10:01

BAJERN OPET POZAJMLJUJE!

Manjak krilnih igrača i povreda Liroja Sanea naterali su Bajern da se okrene tržištu, ali ne žele da potroše mnogo novca.

Tako je sada opcija Kalum Hadson-Odoi iz Čelsija koga su letos želeli da kupe, međutim klub iz Londona je uspeo nekako da odoli ponudama i produžio je ugovor sa mladim Englezom, a sada kada im nije u prvom planu možda ga puste na godinu dana...

Pametno ili ne?

Izvor: Guliver/Shaun Botterill/Getty Images

10:00

A DA LI NEKO ODLAZI?

Istovremeno, kroz medije se sve snažnije provlači priča da bi Sadik mogao da napusti Partizan u ovom prelaznom roku. Prethodnih nedelja spominjalo se da će to biti rekordan transfer, ali sada se spominje mnogo manja svota novca.

Uz to, Sadik bi onda trebalo da ode u drugu ligu Španije...

Izvor: MN Press

9:58

PARTIZAN SE POJAČAO!

Delovalo je da su u jednom trenutku propali pregovori, ali će se miljenik navijača Partizana vratiti u Humsku posle tačno 11 godina u inostranstvu.

9:57

Dobro došli u MONDO live!

Budite i danas sa nama da ne biste propustili nijedan transfer na otvorenoj letnjoj fudbalskoj pijaci.

Ukratko

  • Prelazni rok traje do 5. oktobra.
  • Najveći transfer do sada je prelazak Kaija Haverca iz Bajera u Čelsi za više od 80 miliona evra.
učitaj još +