Fudbal

OTIŠAO U WC USRED UTAKMICE, MURINJO POLUDEO: Vraćao ga iz svlačionice, on posle dao gol iz penala! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Neobična situacija na meču protiv Čelsija.

Izvor: Instagram/printscreen, Twitter/screenshot

Nije čest slučaj, ali i to se dešava!

Erik Dajer je sinoć imao situaciju kakva se ne viđa, kada je morao da izađe iz igre, ode u toalet, da bi se potom vratio na teren, nastavio meč i čak postigao gol!

Sve to je engleski reprezentativac uspeo da uradi u pobedi Totenhema protiv Čelsija u okviru 4. kola Liga kupa Engleske! Naravno, kamere su zabeležile sve.

Sredinom drugog poluvremena, Dajer više nije mogao da trpi i morao je da ode u toalet da obavi nuždu. Nije bilo drugog rešenja i Totenhem je na jedan period ostao sa 10 igrača na terenu, jer ga Murinjo nije izmenio.

Ipak, kada se Čelsi našao u gol šansi jer su "pevci" imali defanzivca manje, Murinjo je pobesneo i pojurio je u svlačionicu usred meča da vrati Dajera iz toaleta na teren!

Kamere su uživo pratile Murinjov odlazak u svlačionicu i Dajerov izlazak iz iste, kada se trkom vratio u igru.

Ostao je na terenu do kraja meča, a potom je prvi šutirao u penal seriji - i pogodio! Totenhem je na kraju i slavio posle boljeg izvođenja penala i stigao do četvrtfinala takmičenja.

"Priroda je zvala! Čuo sam da je bila šansa za Čelsi, ali na sreću je nisu iskoristili", prokomentarisao je Dajer posle meča, a na društvenim mrežama je okačio fotografiju nagrade za igrača utakmice na wc šolji uz poruku "pravi igrač utakmice".

Genijalno!

Tagovi