Fudbal

EVROPSKI VELIKAN ZOVE LUKU: Napad prepun talenta i mesto za Jovića!

Autor Dušan Ninković Izvor mondo.rs

Da li će se završiti saga oko nekadašnjeg napadača Crvene zvezde?

Izvor: Alvaro Barrientos/AP, Tanjug

Ostaje, odlazi, ostaje, odlazi,...

Saga oko Luke Jovića traje, a još nije poznato da li će ga Real do kraja prelaznog roka zadržati, pozajmiti ili prodati!

Dok su sve tri opcije otvorene, javio se tim u kom bi Luka Jović mogao odlično da se snađe.

Mančester junajted je zainteresovan za srpskog napadača i spremni su da mu ponude mesto u startnoj postavi! Kako se može čuti, on se uklapa u Solskjerovu viziju.

Slavni engleski tim igra bez klasičnog napadača, a na mestu najisturenijeg se menjaju Markus Rašford i Antoni Marsijal. U klubu je i Odion Igalo, ali on ne dobija previše prilike da igra, jer mu pozajmica ističe u januaru.

Jović bi upao u startnu postavu, oko njega bi bili talentovani Rašford, Marsijal, Grinvud, a nešto iza i Fernandeš i Pogba, pa mu zadatak ne bi bio da preterano učestvuje u igri. Samo da ''spakuje'' u gol ono što mu saigrači asistiraju.

Mančester junajted je zainteresovan za jednogodišnju pozajmicu, a ona bi sledećeg leta mogla da se pretvori u transfer. Posebno ako Real ozbiljnije krene po Kilijana Mbapea, za šta će im biti potrebno mnogo novca.

Luka Jović je bio deo Zidanove promene pred meč sa Betisom, našao se u startnoj postavi, ali ga saigrači nisu tolerisali.