Fudbal

BANE IVANOVIĆ NA DEBIJU ISPAO OD DRUGOLIGAŠA: Drama, penali i poraz ekipe Slavena Bilića!

Autor Mladen Šolak Izvor mondo.rs

Srpski internacionalac neće po dobru pamtiti svoj prvi meč od povratka u Englesku.

Izvor: Guliver/Getty images/ Carl Recine - Pool/Getty Images

Iskusni srpski defanzivac Branislav Ivanović (36) ponovo je u Premijer ligi, jer je potpisao za Vest Brom, ali njegov prvi nastup nije protekao prema planu.

Njegov VBA izgubio je u utorak uveče iz Liga kupa u trećem kolu tog takmičenja, i to u duelu protiv drugoligaša, Brentforda - 2:2 (6:7).

Ivanović je igrao u startnoj postavi na poziciji levog štopera, a zamenjen je u 59. minutu, što je i razumljivo, jer je do prošle nedelje trenirao individualno.

Bane je izašao iz igre tri minuta posle gola svog saigrača Hala Robson Kanua, a minut nakon izjednačenja gostiju udarcem Emilijana Markondesa. I posle toga je Robson Kanu pogodio za 2:1 (u 66. minutu), ali su gosti ponovo izjednačili u 73. i meč je otišao u penale.

Svi igrači su bili precizni do početka pete serije, kada vezista VBA Grejdi Dijangana nije iskoristio jedanaesterac i tu je bio kraj.

Pred Ivanovićem je sada debi u Premijer ligi, u kojoj VBA ne stoji sjajno jer ima dva poraza posle dva kola. Prvu šansu da zaigra u najjačoj ligi na svetu imaće u subotu, protiv kluba sa kojim je bio najuspešniji - Čelsija.

Tagovi