Fudbal

TADIĆ NA METI HOLANDSKE BANDE: "Pucaćemo mu u noge, bam-bam!"

Autor Mladen Šolak Izvor Telegraf

Na suđenju su izneti i šokantni audio zapisi!

Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Mogla je to da bude velika neprijatnost i jako opasna situacija za jednog od najboljih srpskih fudbalera, Dušana Tadića (31).

Kapiten i "desetka" Ajaksa bio je meta koju su razmatrali članovi uhapšene grupe koju u Holandiji nazivaju "Roleks banda", piše tamošnji portal "Telegraf".

Suđenje je u toku, a tužilaštvo je predstavilo dokaze protiv osumnjičenih, među kojima je najveću pažnju privukao audio zapis razgovora.

Optuženi su o Tadiću međusobno govorili zaista zaista zastrašujuće:

"Možemo da mu pucamo u noge glokom. Bam-bam-bam", citirana je u Telegrafu izjava jednog od osumnjičenih na suđenju.

Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Objašnjeno je da su napadači ipak uočili da je Tadićevo obezbeđenje previše dobro, pa su onda usmerili svoj napad na druge žrtve. Ta grupa otima satove poznatih, kao što joj i ime nagoveštava,

Jedan osumnjičeni je govorio na suđenju.

"Ne znam da li verzija koja je predstavljena odgovora onome što smo zaista hteli. Nismo hteli da idemo na piknik sa njim, ali kako i šta bi se zaista dogodilo - zaista ne znam. Bilo nam je dosadno, a to je bio brzi novac", priznao je on.

Tadić je nedavno javno pokazao da poseduje sat Filip Patek, čija je cena oko 85 hiljada evra. Taj sat je na tržištu veoma teško dostupan.

Banda Roleks je bila aktivna od 2016. do 2019. godine, a mete su im bili brojni profesionalni fudbaleri, poput Stivena Bergvajna iz Totenhema i Luka De Jonga iz Sevilje.

Tagovi